Nicușor Constantinescu, ridicat de DNA: "M-au tratat ca pe un criminal"

1960
14
Nicușor Constantinescu, ridicat de DNA:

Articole de la același autor

Președintele Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a fost ridicat, ieri, de poliție și procurori și condus la Direcția Națională Anticorupție Constanța, pentru a i se aduce la cunoștință învinuirile într-un nou dosar penal. Procurorii DNA au început urmărirea penală față de președintele CJC, fiind acuzat de abuz în serviciu. Constantinescu a declarat că va face plângere la toate instanțele superioare. "A început urmărirea penală față de Constantinescu Nicușor Daniel, președinte al Consiliului Județean Constanța, în sarcina căruia s-au reținut șase infracțiuni de abuz în serviciu contra in-tereselor publice, dacă funcțio-narul a obținut pentru sine sau pentru altul avantaje patrimoniale sau nepatrimoniale, cu consecințe deosebit de grave", este poziția oficială a procurorilor DNA.


Pe de altă parte, Constantinescu spune că nici vorbă de așa ceva și că a făcut totul legal. "S-a procedat premeditat, cu mașini de la București, poliție, forțe speciale, care s-au luptat cu mine în parcare. Puteau să vină normal și să-mi spună cu frumosul, fără circ. Este o răfuială politică. Mi-au adus la cunoștință niște dosare care vizează programul perdele forestiere, prin care CJC a împădurit județul, programul produse românești, prin care am dat solarii celor de la țară, programe de protejare a drumurilor județene, programe de refacere a livezilor dobrogene, pe care le-a făcut CJ și cu care a câștigat 14 colegii din 14.
M-au învinuit de abuz în serviciu, Sunt acuzat că, îm-preună cu ceilalți colegi din CJ, am votat programele cu care am câș-tigat alegerile USL la Constanța. Eu am întrebat ce treaba are DNA cu programele de care se ocupă CJC, care-i legătura. Păi eu pădurile astea le-am pus pentru mine? M-au luat cu japca din fața CJC, mi-au zis că aș fi refuzat să mă prezint, dar eu nu am primit nicio citație. Au sărit pe mine, dar ce, facem lupte greco-romane? Nu e nicio corupție să plantezi livezi în județul Con-stanța. Voi face plângere la instanțele superioare. Tot ce am făcut a fost legal și am fost tratat ca un animal, ca un criminal, îmbrâncit, au vrut să-mi pună cătușele. Jignirea nu este a mea, ci a celor care m-au votat. Acești angajați, împreună cu poliția politică de la București fac ce vor în continuare în România.  Toți din DNA ar trebui dați afară, nu ar trebui să existe această instituție", a declarat Nicușor Constantinescu. Precizăm că procurorii au dispus, pentru președintele CJC, măsura obligării de a nu părăsi țara pentru o perioadă de 30 de zile.


Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

admirator
16 ianuarie 2014
atita timp cat

nu respecti o citatie a Parchetului, esti criminal... Deci s-au purtat "cum trebuie" cu tine... Daca veneai de buna voie, nu era necesar asa ceva. Apoi, mataluta te-ai opus la aducerre. Asta se cheama ultraj. Si este -si el- de pedepsit. Apoi, mataluta te crezi deasupra legilor pentru ca te-au votat oamenii. Asta pe vremea lui Bombonel... Trebuie sa te duci dupa el. In ceea ce priveste acuzatiile, dumneata zici una, Parchetul alta. Si nu doar intr-un dosar... Ai platit mai mult decat aveai voie. Trebuie sa lasi instantele sa decida cine are dreptate. Tu sau procurorii. Pina atunci: "Ciocul mic!"...Adelu te cheama! Nu forta nota ca-ti incarci dosarul. Si vei fi pedepsit mult mai mult. Si dosarul se va stramuta de la Cta... Dar... Maria Voastra baronul de cta, faceti ce vreti... Cum sa indrazneasaca cineva sa va trezeasca la realitate!

selea
16 ianuarie 2014
demnitate ACUM

TREZESTETE ''CUGET LIBER'' nu mai fi duplicitar ,spune adevarul Constantei Bosancene daca vrei sa ramai in istorie SPUNEEEEE.ACUM Daca nu , atunci esti si tu un las si .......... HAI CONSTANTA , NU DORMI Apara-ti demnitatea, arata ca esti un oras care merita respect .

Mine
16 ianuarie 2014
Eu nu intzeleg

Ieri pe toate posturile TV a fost aratat dl. Constantinescu cu a dsale vorbe , astfel incat telespectatorul care-si face educatia la TV va spune : uite bietul om , foarte bolnav , a fost abuzat , este caz politic ! De ce nu ati luat si parerea celor care au venit sa-l duca la DNA ? Dl. Constantinescu a spus ca nu a primit nicio citatie , pe cand avocatul dsale a spus la TV ca a fost citat de 2 ori ! Ei ? Cum este dle Presedinte CJ ? DE CE ATI MINTIT DACA SUNTETI " CURAT " ? Esti chemat , trebuie sa te duci si cu calm , de ambele parti , rezolvati problemele . Asa este LEGAL . E CLAR ?

Craii de curte veche
16 ianuarie 2014
CRIMINALII JUDETULUI

ASrta sunteti voi CRIMINALII JUDETULUI,ati lasat , oamenii de sate sa moara de foame dupa ce v-ati facut vile in satele judetului.IZVOARELE va spune ceva ? Bine ca procurorii nu mai au frica de aceste animale din filmul FERMA ANIMALELOR.

Constantin
16 ianuarie 2014
hai la vot sa-i mazilim

Pentru toti care au postat comentarii, pentru toti care citesc comentariile va spun un adevar crud: BARONII DE CONSTANTA SUNT DE NEATINS ATATA VREME CAT SUNT PE FUNCTII!!!!!!!! MOBILIZATI CATE 100 OAMENI - RUDE, VECINI, COLEGI DE SCOALA, PUNETI PE O LISTA ACESTE NUME SI LA ALEGERIR MOBILIZATII SA IASA LA VOT. NUMAI UNITI PUTEM ALUNGA CIUMA ROSIE DIN CONSTANTA!!!!! AU DISTRUS TRANSPORTUL ELECTRIFICAT, PARCURILE, SPATIILE VERZI, TROTUARELE......TOT.....MERGETI IN PENINSULA MULT LAUDATA SI NU VA UITATI LA BOCANCI, CI LA CLADIRILE MODERNE IN CARTIERUL DE EPOCA, RASARITE IN IEPOCA mazareconstantinescu!!!!!! Pe locul 2 a iesit Gigi CHIRU si cred ca ele este simbolul luptei contra ciumei rosii, si nu prefectul fost , actualul de la miscarea populara ce sparge dreapta romaneasca!!!!! HAi la vot, si toti trebuie sa votam pe unul singur!!!!! Cu 10 contracandidati, mazareconstantinescu castiga !!!!! O intrebare pentru toti care nu impartasesc opinia mea: Daca Chiru nu va confirma, in mandatul 2016 - 2020, nu credeti ca in 2020 va fi mai usor de dat jos decat cooperativa asta care in 2016 face 16 ANI DE PUTERE ABSOLUTA IN CONSTANTA???? CEE VA FI IN 2020? CU MAFIA DE 20 DE ANI LA PUTERE???? ASCULT!!!

gabi
16 ianuarie 2014
voturi

Sunt pentru schimbarea acestui bufon de la conducerea Constantei , intrebarea este cu cine ? Tu spui ca Chiru ar fi bun , eu nu prea cred ca are experienta cu atat mai putin acum 2ani , dar daca Chiru va candida , care este programul lui de guvernare a Constantei ? Unde este opozitia si care sunt proiectele sustenabile ale PDL-ului aici ? Cred ca nu poate veni sa se bata cu mazare daca promite mai multe gaini , cupoane pentru medicamente sau transport in comun gratuit, nu ? El trebuie sa fie activ , si nu este in acest moment , si sa demonstraze ca se poate si in Constanta sa circulam pe strazi fara teama de a fi muscati de caini , fara teama de a ne da in cap o gramada de infractori , ca se poate aduce si la C-ta investitori care sa mareasca oferta pe piata muncii , ca se poate sa nu mai platim cea mai mare gicalorie din tara, ca putem avea trotuare decente si parcari suficiente.Un contracandidat serios ar trebui sa vina cu proiecte reale si nu tot cu pomeni din banii primariei.Subiectul este amplu , DIN PACATE Constanta nu a avut si nu are OPOZITIE pentru ca sunt multumiti cu firmiturile pe care li le da mazare pentru linistea lui .

Răspuns la: hai la vot sa-i mazilim
Adăugat de : Constantin, 16 ianuarie 2014
Pentru toti care au postat comentarii, pentru toti care citesc comentariile va spun un adevar crud: BARONII DE CONSTANTA SUNT DE NEATINS ATATA VREME...
Liviu Chilian
16 ianuarie 2014
Jewnglishtanul...salveaza spondilimanul. Ha!

Staulul("statul") orwelian-rromarlan este caz unic in istoria omenirii! In ziua de azi, nici in lumea a treia nu exista precedent. Rromarlania e "condusa" de TRADATORI, HOTI SI CURVE – literal. Priviti la subomu’asta, derbedeu’asta politicastru, Constantinescu! De "bine" ce traieste, a dat boala’n el, cand trebuie, intr’un final de saga fara sfarsit, sa dea ochii cu antijustita bashitlerista(ce vaneaza dusmani, da’i protejeaza pe bleagistii pedeliberaiati). Ce "scoala" are, d’le, nebunu’asta spondiliman? Ce stie el sa faca(vorba lu’ Peshu)? Pai, din anticeveul sau intelegem ca rascoala l’a prins "elev" la "institutul" de marina in care ajungeau odrasle-BETIVANI de bani gata ai burgheziei rosii, progenituri CERTATE cu invataura, ce GASEAU refugiu la…marina comerciala, da’ erau "pregatiti" ca ofteri cu regim semimilitar – tipul reprezentativ al golanilor’astora cu "institutul de marina", e gainarul nebun Bashitler, ajuns (scar)bossul staulului. Orice om normal se’ntreaba – daca e ofiterabiat de marina, de ce nebunu’ grohaie de pomi si livezi! Ce stie el despre pomicultura, daca singura sa "cultura" e hotia si "grija" fata de batranii votanti pesedisti, ce se umilesc pentru un pui congelat si un litru de ulei ranced primiti ca…ajutor social-demokrat!? --- Sa mai accentuam SATANISMUL suprarealismului rromarlanesc?! Inutil. Psihopat-sociopatul Constantinescu URASTE Jewnglishtanul ce, n’asa, considera Nebunistanul o colonie(Poanta-infantilul dixit). Dar, el isi cauta "salvarea" in megabantustanul lui Satan. --- Acum cateva zile, ziarul patriotarzilor vadimisti, a publicat un articol despre Guccifer, un hacker ce baga croaza’n BANDITII politicastro-financiari din toata lumea. Printre victimele lui Guccifer, e si SEMIDOCTUL George-Anticristian Maior, TRADATORUL din fruntea SRI-neoseKuritatea rromarlana, agent CIA in particular. Dar, dupa cum veti vedea, TEROAREA i’a fortat pe patriotarzi sa scoata articolul din caseta – adevaru’nseamna GROAZA pentru tradatori! http://www.ziartricolorul.ro/cine-l-a-facut-de-risul-curcilor-pe-directorul-s-r-i-un-roman-din-s-u-a-a-spart-si-e-mailul-unor- celebritati-mondiale-robert-redford-nicole-kidman-leonardo-di-caprio-colin-powell-familia-rock/

vasi
16 ianuarie 2014
liviu chilian

baietica,ar fi cazul sa te trezesti (din betie sau din prostie); ori nu ti-ai luat "doza" zilnica, ori esti de-a dreptu' matrafoxat (vorba unui "amic"de-al tau usl-inos).De ce amesteci lucrurile?Daca doar atat te duce capul(ai asa ceva, nu?),mars la culcare, sau ia-ti "doza" urgent si ... du-te la culcare.A, si mai invata limba romana!

Răspuns la: Jewnglishtanul...salveaza spondilimanul. Ha!
Adăugat de : Liviu Chilian, 16 ianuarie 2014
Staulul("statul") orwelian-rromarlan este caz unic in istoria omenirii! In ziua de azi, nici in lumea a treia nu exista precedent. Rromarlania e...
Miruna
16 ianuarie 2014
Vorba lunga saracia omului

maso chistilor constanteni nu mai are rost sa scriu prea mult si sa detaliez pt ca am scris sute de comentarii ,altii poate mii de comentarii (unii ca ath, hanibal,etc isi iorsesc timpul si talentul literar scriind pamflete sau satire inutile ,pt ca nimeni din clanul economico politico mafiot kustengenian nu le citeste si nici nu le pasa. );TOT CE TREBUIA SA FACETI ERA SA NU MAI VOTATI ACESTI TAL HARI NUMITI POR CUL SI MAZAREA..DAR NU ATI FACU T O,I ATI REALES SAU NU ATI MERS LA VOT

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4447 secunde