UPDATE / Președintele CJC, Nicușor Constantinescu, audiat la DNA.

2314
18
UPDATE / Președintele CJC, Nicușor Constantinescu, audiat la DNA. - img1931-1389792678.jpg

Articole de la același autor

UPDATE - Precizăm că procurorii au dispus, pentru președintele CJC, măsura obligării de a nu părăsi țara pentru o perioadă de 30 de zile. 


UPDATE - Nicușor Constantinescu a ieșit, în urmă cu puțin timp, din sediu DNA. Președintele CJC a declarat: "Am fost acuzat că am votat programele cu care USL a câștigat alegerile. Sunt ănvinuit de abuz în servicu. Voi contesta, voi face plângere la instanțele superioare. Am fost tratat ca un animal, ca un criminal. Au vrut să-mi pună cătușele."


Președintele Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a fost ridicat, astăzi, de poliție și condus la DNA pentru a fi audiat într-un dosar mai vechi. Pe numele lui Nicușor Constantinescu a fost emis un mandat de aducere, astfel că acesta a fost ridicat, din fața sediului Consiliului Județean, el încercând să li se opună anchetatorilor.




Constantinescu este audiat la DNA, unde a ajuns între timp și avocatul său, în condițiile în care șeful CJ ar fi refuzat să dea declarații în fața anchetatorilor. Conform unor surse judiciare, Nicușor Constantinescu ar fi vizat într-un dosar în care sunt cercetate mai multe persoane suspectate de plăți nelegale din bugetul public.


Aceleași surse afirmă că până la acest moment Constantinescu nu ar avea o calitate procesuală în acest dosar, dar că era necesară audierea lui la DNA - Serviciului Teritorial Constanța.




Comentează știrea

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
guit
15 ianuarie 2014
grohh-grohh

speram sa redevina Constanta ce a fost candva. Multumim DNA, speram sa ne ajutati sa scapam de toti raufacatorii din Constanta.

constantean
15 ianuarie 2014
stai linistit, calm

Ce a fost candva? Cu cine? Astia vor fi inlocuiti cu altii mai infometati.

Răspuns la: grohh-grohh
Adăugat de : guit, 15 ianuarie 2014
speram sa redevina Constanta ce a fost candva. Multumim DNA, speram sa ne ajutati sa scapam de toti raufacatorii din Constanta.
ct
15 ianuarie 2014
dilema

Ii veneau catusele ? Daca nu, cu funie. Ce trist sunt, ce au putut sa-i faca !! LA PUSCARIE !!!

corect
15 ianuarie 2014
ai si ei copii, apropiati

Sunt la ciolan de cand aveau copii mici, acum au crescut, trebuie sa le faca si lor un rost in viata. Vor fi promovati copii lor, exemplu Raducu Mazare.

Răspuns la: stai linistit, calm
Adăugat de : constantean, 15 ianuarie 2014
Ce a fost candva? Cu cine? Astia vor fi inlocuiti cu altii mai infometati.
hihi
15 ianuarie 2014
guit

Trebuia luat încet ca e bolnav săracul de când a adormit la volan in Intersecție de beat ce era urla in primărie de zici ca i venit de la vaca

Mihai
15 ianuarie 2014
Circ pentu Prosti

L-am votat pentru ca-mi place ca face treaba si o sa-l mai votez. Circu asta se vede clar ca regizat. A venit DNA-ul cu masina de politie rutiera :)))) Duba neagra nu dadea asa bine la TV.

PASTAIE
15 ianuarie 2014
buhaiu

Sa-i buna lant in bot si un nas,ca la buhai!

omul cu sacosa
15 ianuarie 2014
in sfarsit

Este inceputul sfarsitului. Urmeaza Mazare.Locul lor e la puscarie

dan
16 ianuarie 2014
Streangul, nu catusele !

Scapati DEFINITIV de talharii astia doi si scuturati-va de pomenile lor otravite. Oamenii din tara care vad ca alegi mereu aceiasi hoti n-au o impresie prea buna despre constanteni. Scuturati-va ! Succes !

Gabu
16 ianuarie 2014
Si el si mazare...

...au venit cu pluta la Constanta si acum au averi colosale făcute in timpul mandatelor lor. Comparați veniturile din declaratiile de avere cu bunurile detinute: terenuri, case, bijuterii, tablouri, actiuni, conturi si n-o sa va vina sa credeti! Si toate obtinute in timpul mandatelor din banii nostri. DNA dar mai ales fiscul ar trebui sa aibă o treaba ușoară. Orasul nostru a fost vandut la bucata, votanții cumparati cu un pui si-un kil de ulei! Cat sa mai răbdam? Am ajuns ca acum 25 de ani când credeam ca nu mai putem scapa de ceausescu...

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5308 secunde