Nicușor Constantinescu cere procurorilor DNA să-l lase să plece în SUA pentru a se opera

283
2
Nicușor Constantinescu cere procurorilor DNA să-l lase să plece în SUA pentru a se opera - nicusorconstantinescu8-1396543808.jpg

Articole de la același autor

Președintele Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, s-a prezentat, ieri, la DNA, pentru a depune mai multe înscrisuri medicale prin care să ateste faptul că suferă de mai multe afecțiuni și le-a cerut anchetatorilor să-i permită să meargă în Statele Unite pentru a se opera. 
La intrarea în sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA), Nicușor Constantinescu a arătat că a adus un set de înscrisuri medicale, printre care o serie de adeverințe și documente recente de la Spitalul "Sfântul Ioan". El a mai spus că așteaptă de asemenea o expertiză medicală privind bolile de care suferă și tratamentele necesare și că, după ce îi va fi eliberată, procurorii ar putea ridica controlul judiciar în cazul său pentru a merge să se trateze în SUA. 
Acesta a mai spus că, în opinia sa, ceea ce se întâmplă este o hăituială abuzivă și că până la o decizie definitivă orice cetățean este nevinovat.
Președintele CJ Constanța, Nicușor Constantinescu, urmărit penal pentru abuz în serviciu, este cercetat sub control judiciar, ceea ce înseamnă, printre altele, că nu poate părăsi țara. 


Comentează știrea

DODO
4 aprilie 2014
Nicusor avea o toba!

Iti doresc sanatate,dar cind ma gindesc la citi hectolitri de coniac ai inghitit (platiti de contribuabili),la ce deznodamint te asteptai? Chiar nu-ti place spitalul pe care il patronezi,sau nu-i demn de neoburgezia constanteana?

Bașpunar
4 aprilie 2014
Pinocchio Victor Ponta o înțelegere murdară cu Băsescu.

Problemele din JUSTIȚIE dar mai ales din PARCHETE au o strânsă și directă legătură cu Pinocchio Victor Ponta și Șantaj Băsescu. Numirea șefilor la DNA și Parchetul General a fost facută de ministrul Justitiei - portofoliu al carui interimat il asigura premierul Pinocchio Victor Ponta - printr-o înțelegere murdară cu Băsescu. "Nu suntem parte și nu suntem de acord cu o înțelegere politică făcută cu Băsescu prin care să se împartă aceste poziții. Nu suntem de acord, nu avem cum să fim de acord cu propunerea d-nei Laura Codruța Kovesi, conducător vreme de șase ani a Parchetului General în ceea ce am numit cu toții și numim regimul Băsescu", a spus Crin Antonescu. Drept urmare a numirii netransparente a șefilor la DNA și Parchetul General, P.N.L. a renunțat la portofoliul Justiției care-i revenea în temeiul prevederilor din acordul U.S.L. P.N.L. și Crin Antonescu au dat dovadă de unitate, verticalitate, corectitudine și onestitate. Sper să-i țină! Ponta a invătat de la... Adrian Nastase! Feriti-vă de măgăruși și ciuma roșie (PSD-UNPR-PC), susținuți de televiziunile lui Dan Voiculescu și Sebastian Ghiță! Să vă fie rușine!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5278 secunde