CE SE MAI CONSTRUIEȘTE ÎN STAȚIUNEA MAMAIA - GALERIE FOTO

937
2
Mamaia se pregătește de un sezon estival de pomină. Se anunță puzderie de turiști, iar agenții economici au început deja să se agite. Unii fac ultimele pregătiri, dar alții sunt încă la început. 


Atât pe partea lacului, cât și pe partea cu marea, au demarat mai multe construcții noi - blocuri, hoteluri, dar și parcări. De la intrarea în stațiune din Constanța și până la ieșirea dinspre Năvodari, se construiește de zor, și pe-o parte și pe cealaltă. 


De asemenea, la mai puțin de două luni până la deschiderea oficială a sezonului estival, în Mamaia se lucrează de zor la reabilitarea promenadei și amenajarea piațetelor de la Rex și de la Cazino. 


Comentează știrea

sever
27 martie 2014
o clasa mai mult ca trenul....

nu se stie cine este analfabetul care a scris "articolul",dar poate afla cineva si ii explica cand si in ce sens se foloseste expresia "DE POMINA". este de pomina d-le. sa nu iti cunosti limba si sa ai pretentie de jurnalist.

nea Mitica
6 aprilie 2014
@sever Daca taceai, filozof ramaneai!

DE pomina: a) vestit, renumit,neuitat b) strasnic, grozav, extrordinar. A SE FACE DE pomina, A AJUNGE de pomina:- a se face de ras, a se compromite. Sursa: Dex online. Pana una -alta, te-ai "facut de pomina" cu comentariul tau!

Răspuns la: o clasa mai mult ca trenul....
Adăugat de : sever, 27 martie 2014
nu se stie cine este analfabetul care a scris "articolul",dar poate afla cineva si ii explica cand si in ce sens se foloseste expresia "DE POMINA"...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5427 secunde