15 octombrie, noua dată anunțată de ministrul Sorin Cîmpeanu pentru proba scrisă a concursului de directori

4796
15 octombrie, noua dată anunțată de ministrul Sorin Cîmpeanu pentru proba scrisă a concursului de directori - 1sorincimpeanu-1623687933.jpg
Prezent la postul de televiziune Antena 3, ministrul Educației Sorin Cîmpeanu a făcut declarații în legătură cu concursul pentru ocuparea funcției de director și director adjunct.

„Avem în vedere un calendar care să demareze cu data de 14 septembrie, imediat după începerea școlii. Să aibă o probă scrisă în 15 octombrie, după care să se deruleze probele de interviu astfel încât să avem numirile făcute între 20 și 22 decembrie, cu începere din semestrul al II-lea al anului școlar 2021-2022, cu data de 10 ianuarie”.

Reamintim că astăzi s-a încheiat dezbaterea publică pe marginea Proiectului de Metodologie privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar și anexele (calendar + bibliografie concurs).

Pe 16 iunie urmează să aibă loc Comisia de Dialog Social, prilej cu care unde va fi propusă o variantă actualizată a regulilor pentru examen și concurs.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2436 secunde