175 de milioane de euro pentru achiziția de tablete și materiale sanitare necesare începerii anului școlar

177
175 de milioane de euro pentru achiziția de tablete și materiale sanitare necesare începerii anului școlar - 1-1597858503.jpg

Articole recomandate

Guvernul va adopta, în ședința de miercuri, trei acte normative privind începerea anului școlar. Executivul va adopta o ordonanță de urgență prin care alocă autorităților locale 175 de milioane de euro pentru achiziția de tablete, echipamente de protecție sanitară și containere sanitare, informează Digi24.ro.


"Astăzi, practic, putem avea decizia finală pe cele 3 acte normative. Un proiect de lege pentru deblocarea posturilor personalului didactic și nedidactic și stabilirea instituției care decide suspendarea cursurilor, în caz de extindere a epidemiei.


Ordonanța de la Ministerul Fondurilor Europene referitoare la decontarea achizițiilor făcute de autoritățile locale pentru tablete, echipamente de protecție și containere sanitare: 175 de milioane de euro – 100 de milioane euro pentru 500.000 de tablete, 50 de milioane pentru echipamentele de protecție sanitară și 25 de milioane pentru containerele sanitare și de suport educațional", a declarat vicepremierul Raluca Turcan.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6204 secunde