Victor Ponta a lansat candidații Pro România la Constanța. "Sunt liniștit că susțin pe cine trebuie"

1022
Victor Ponta a lansat candidații Pro România la Constanța.

Articole de la același autor

Președintele Pro România, Victor Ponta, a fost prezent, ieri, la Constanța să-și susțină colegii de partid, pe deputatul Mircea Dobre pentru funcția de primar al Constanței și pe Răzvan Filipescu pentru cea de președinte al Consiliului Județean.

El a fost primit într-o atmosferă relaxată pe terasa restaurantului The View unde, ca un frate mai mare, le-a dat sfaturi celor doi candidați pentru campania electorală. Președintele Pro România a afirmat că, la Constanța este cea mai bună echipă a partidului pe care îl conduce.

"În sfârșit, sunt și eu liniștit că susțin pe cine trebuie. Nu știu dacă o să câștige Mircea și Răzvan chiar de-acum, dar din toată inima și cu toată convingerea sunt foarte mândru de candidații Pro România de la Constanța și eu cred că reprezintă o speranță pentru viitor", a declarat Victor Ponta.

La rândul lui, deputatul Mircea Dobre a ținut să sublinieze încă o dată că s-au ținut de cuvânt față de toți cetățenii Constanței și nu au făcut nicio alianță cu niciun partid politic.

"Am spus că vom merge de sine stătători, deoarece suntem singurul partid politic din Constanța care prezintă proiecte și soluții concrete în teren", a declarat Mircea Dobre.

Răzvan Filipescu, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean a mulțumit și el constănțenilor care au semnat listele de susținători ai partidului Pro România.

"Candidăm pe picioarele noastre. Suntem o echipă de oameni profesioniști care îmbinăm experiența profesională cu tinerețea. Candidăm cu gândul de a face bine Constanței și județului Constanța", a declarat Răzvan Filipescu.

Victor Ponta a mai spus că, din păcate alternativa politică de dreapta este slab reprezentată: "Speranța pe partea stângă vine de la Pro România. Pe partea dreaptă speranța trebuia să vină de la USR. Am văzut că a murit deja speranța pe partea dreaptă. Am rămas doar noi la dinozaurizarea județului. Pro România vine cu niște candidați autentici, constănțeni, oameni tineri care au făcut ceva. Orașul are un potențial uriaș care nu a fost valorificat. Nu întâmplător am făcut întâlnirea cu Cazinoul în spate pentru că în 2013 am fost aici cu primarul de atunci, cu ministrul dezvoltării de atunci. Am aprobat bani, tot și au trecut șapte ani de atunci și de-abia acum se lucrează, la șapte ani după. Județul e un județ bogat, dar care este mult prea stăpânit de clanuri, împărțit pe feude".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1809 secunde