18 elevi ai Liceului Internațional de Informatică din Constanța, calificați la olimpiade naționale

1270
2

Articole de la același autor

Elevii Liceului Teoretic Internațional de Informatică au demonstrat încă o dată cât de bine pregătiți sunt la materii precum matematică, informatică, chimie și altele, cucerind astfel, în număr mare, cele mai înalte locuri din olimpiadele județene din Constanța și mult râvnitele calificări la naționale.

La matematică, elevii de la Liceul Internațional de Informatică au dominat clasamentul județean, obținând primele locuri și cele mai multe premii, nouă calificări la națională și trei note perfecte de 28 de puncte. Ei sunt Alexandru Gîrban (punctaj maxim), Vlad Vergelea și Răzvan Pușcașu, la clasa a IX-a, Edis Memiș (punctaj maxim), elev de clasa a X-a, olimpic internațional și multipremiat la matematică și informatică în fiecare an, Andrei Sorina, clasa a XI-a, Andrei Bîra (punctaj maxim), Radu Zevri, Tiberiu Corcescu și Ana Maria Milcu, toți în clasa a XII-a.

Elevii sunt pregătiți de prof. Cristina Văcărescu și prof. Mihai Bogdan.

De asemenea, Liceul Internațional de Informatică din Constanța se mândrește anul acesta cu cinci elevi calificați la Olimpiada Națională de Informatică: Daniel Boni, clasa a IX-a, care s-a calificat și la Concursul Național de Matematică "Adolf Haimovici", Horia Niță, clasa a X-a, Daniel Ababei, clasa a XI-a, Arif Ozturk și Andreas Casapu, clasa a XII-a, amândoi veterani ai olimpiadelor de informatică și programare încă de pe băncile școlilor generale. Elevii au fost pregătiți de prof. Eden Memet.

În plus, anul acesta, instituția are și un specialist în domeniul chimiei, Mihai Clim, clasa a XI-a, un veteran al olimpiadelor naționale de matematică și care a acceptat de curând provocarea chimiei, calificându-se la națională. Elevul a fost pregătit de prof. Victoria Stan.

De asemenea, talentul, munca și efortul depus de elevii Liceului Internațional de Informatică la limba spaniolă și limba turcă au fost încununate prin rezultatele obținute. Pregătită de prof. Elena Dorobanțu, Șermin Izet, elevă în clasa a XII-a, a obținut calificarea la națională, iar Roxana Cozma, clasa a IX-a, Alexia Olaru, clasa a X-a, și Robert Olaru, clasa a XI-a, pregătiți de prof. Nurullah Uysal și Habil Yener, au obținut cele mai mari punctaje la limba turcă - limbă modernă, și vor concura la Olimpiada Națională de Limba Turcă.

Comentează știrea

Constantean
6 aprilie 2018
Spectrum

De rezultatele celor de la Spectrum nu sunteți interesați?

6 aprilie 2018
2% Easy Loan Offer

Do You Seek Funds To Pay Off Credits and Debts? { [email protected] } Is Here To Put A Stop To Your Financial Problems. We Offer All Kinds Of Loan (Personal Loan, Commercial Loan, etc.) We Give Out Loan With An Interest Rate Of 1.00%. Interested Applicants Should Contact Us Via Email: [email protected] Please Fill the Application Form Below: - Complete Name: - Loan Amount Needed: - Loan Duration: - Purpose Of Loan: - City / Country: - Telephone: - How Did You Hear About Us: If You Are Interested To Get A Loan Then Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us via email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4722 secunde