2.000 de studenţi încep, astăzi, noul an universitar la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”

215
Anul universitar 2020 - 2021 începe altfel pentru studenții de la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, ca urmare a implementării măsurilor de prevenire a răspândirii și infectării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Pentru semestrul întâi, sunt prevăzute două scenarii după care se vor desfășura activitățile didactice și de instruire, la care participă cei aproximativ 2000 de studenți militari și civili.

Primul scenariu, față-în-față, se adresează celor 400 de studenți militari. Bobocii din anul întâi de la Secția Militară au parcurs, în ultimele două săptămâni, modulul Pregătirii militare de bază și, începând de joi, 1 octombrie, toți studenții militari vor participa, zilnic, la activități didactice față-în-față, în intervalul orar 8.00 - 13.00, în spațiile academiei, iar 18 dintre aceștia vor frecventa cursurile Facultății de Arhitectură Navală de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, conform planului didactic al instituției gălățene.

Scenariul al doilea, hibrid, se adresează studenților civili și cuprinde activități didactice online și față-în-față. 1.155 de studenți civili de la programele de licență și 382 de masteranzi vor accesa cursurile online, în intervalul orar 8.00 - 13.00, și vor participa fizic, prin rotație, între orele 13.00 - 20.00, la laboratoare, în cadrul unor module de două săptămâni. Academia Navală va susține până vineri, 9 septembrie, ședințe de consiliere și orientare pentru studenții militari și civili, atât în mediul online, cât și la sediul instituției de învățământ.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2454 secunde