20 de olimpici, eliminați pentru fraudă la sesiunea specială a bacalaureatului

284
20 de olimpici, eliminați pentru fraudă la sesiunea specială a bacalaureatului - bacalaureat-1338217954.jpg
Un număr de 20 de candidați au fost eliminați astăzi de la proba scrisă la limba și literatura română a sesiunii speciale a bacalaureatului pentru participanții la olimpiade și competiții internaționale.

Potrivit unui comunicat de presă al MECTS remis AGERPRES, neregulile au fost descoperite atât cu ajutorul sistemului de camere de supraveghere din sălile de examen, cât și cu ajutorul profesorilor supraveghetori care și-au făcut datoria.

Conform datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean Bacău, în cele două centre de examinare au fost prezenți 878 din cei 880 de candidați înscriși.

Marți, 29 mai, va avea loc proba obligatorie a profilului. În următoarele zile, miercuri, 30 mai, și joi, 31 mai, se vor desfășura proba la alegere a profilului și specializării și proba la limba și literatura maternă.

Afișarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 31 mai (până la ora 18,00), iar depunerea contestațiilor va avea loc în cursul aceleiași zile, în intervalul orar 18,00 - 22,00. Vineri, 1 iunie, vor fi soluționate contestațiile și vor fi afișate rezultatele finale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4853 secunde