28 de rochii unicat ale artistei Corina Chiriac, expuse la Muzeul Național de Istorie a României

338

Articole de la același autor

Și pe parcursul lunii martie, poate fi vizitată expoziția-donație „Corina Chiriac. Istoriile unei mari artiste”, găzduită de Muzeul Național de Istorie a României începând cu 2 februarie, de Sărbătoarea Întâmpinării Domnului.

În vârstă de 72 de ani, Corina Chiriac a fost una dintre marile cântărețe ale anilor 70, mai apoi dedicându-se televiziunii.

„Doamnele vor avea ocazia să vadă de aproape 28 de rochii de-ale mele unicat! Domnilor, le recomand un magnetofon marca Royal  Coronet Webcor care are microfon, radio, merge pe două viteze şi imprimă pe bandă magnetică de la radio. A fost cumpărat de tata în anii 1950 și este în perfectă stare de funcționare”, este invitația lansată de artistă imediat după lansare. „Sper ca în viitor, colegii mei artiști să doneze la rândul lor obiecte personale, pentru alte expoziții colective.

Vreau să mulțumesc inimoasei echipe care a trudit la realizarea expoziției  :

Cristina Păiușan Nuică și Cornel Constantin Ilie, curatorii expozițiilor,

precum și colegilor lor, Roxana Pătrașcu, Cristina Barbu, Ionuț Drăgoiescu,

Alexandru Bădescu, Mark Perpits. Nu în ultimul rînd, mulțumesc domnului director Dr.Ernest Oberlander Târnoveanu pentru că în multitudinea de expoziții care așteaptă să fie prezentate publicului, a găsit un spațiu și pentru exponatele mele. Vă doresc vizionare plăcută!”, mai transmite Corina Chiriac.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Februarie 2018
Stire din Cultură-Educație : Corina Chiriac vine la Clubul "Doors"
Duminică, 25 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Corina Chiriac, declarația zilei
Pagina a fost generata in 0.5228 secunde