85 de ani de lectură publică aniversați… "Sub semnul cărții"

193

Articole de la același autor

Biblioteca Județeană "I.N. Roman" aniversează, zilele acestea, 85 de ani de lectură publică la Constanța printr-o suită de manifestări a căror deschidere oficială s-a produs ieri, reputatul prof. univ. dr. Mircea Regneală, președintele Asociației Bibliotecarilor din România, vorbind despre "Bibliotecă și informația în societatea contemporană". 


Bibliologul și profesorul Mircea Regneală, care va împlini pe 30 noiembrie 73 de ani, este bibliotecar de-o viață, director al Bibliotecii Centrale Universitare (în perioada 2003-2010), profesor de bibliologie la Facultatea de Litere a Universității din București, președinte al Asociației Bibliotecarilor din Învățământ din România, apoi al Asociației Bibliotecarilor din România. 


Tot ieri, a fost lansat și volumul monografic "Sub semnul cărții: 85 de ani de lectură publică la Constanța", urmat de lucrările pe secțiuni ce continuă și astăzi. 


Participanții la acest eveniment aniversar major pentru cultura urbei constănțene vor face, astăzi, un tur de oraș, iar sâmbătă, 24 septembrie, vor fi invitați la o excursie la Cetatea și Muzeul Adamclisi, dar și la Mânăstirea Dervent.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3917 secunde