A murit directorul unui mare ziar! Vezi aici despre cine este vorba

877
1
André Fontaine, fostul director al cotidianului francez Le Monde, a murit duminică, la Paris, la vârsta de 91 de ani, a anunțat această publicație într-un comunicat postat pe site-ul ei.


André Fontaine a preluat conducerea cotidianului Le Monde în ianuarie 1985, la vârsta de 63 de ani, după ce fusese succesiv reporter, șef de departament, redactor-șef și editorialist. A părăsit conducerea ziarului în anul 1991.


Născut pe 30 martie 1921, la Paris, André Fontaine a fost fiul unui comerciant. A lucrat mai întâi la săptămânalul catolic Temps Présent, înainte de a fi remarcat de Hubert Beuve-Méry, pe atunci directorul cotidianului Le Monde.








Comentează știrea

crestin
20 martie 2013
rai si iad

Dacă vei muri în noaptea asta unde vei merge? Vei merge în rai sau în chinul veșnic al iadului? . Mă veți căuta, și Mă veți găsi, dacă Mă veți căuta cu toată inima. – spune Dumnezeu în Biblie -Ieremia 29:13. Căutați pe Dumnezeu, căci doar cine ÎL cunoaște personal va fi mântuit. Dacă nu știți cum să ÎL căutați citirea Bibliei vă va ajuta ( pe internet se găsesc o serie de siteuri unde se poate citi Biblia în limba română).

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4718 secunde