"ACADEMICA BNR" la Universitatea "Ovidius"

323

Începând de astăzi, Universitatea "Ovidius" din Constanța găzduiește ACADEMICA, cel mai nou program educațional al Băncii Naționale a României. În deschiderea manifestării, dr. Cristian Popa, viceguvernator BNR, va susține conferința "Provocări pentru activitatea Băncii Centrale în contextul intern și internațional actual", începând de la ora 11, în Campus Corp B, Amfiteatrul II, etaj 1.

"ACADEMICA BNR" este un proiect dedicat cadrelor didactice universitare și vizează extinderea ariei de activități la nivelul formatorilor, recunoscând astfel importanța crucială a acestora în modelarea viitorilor specialiști în economie. Reprezentanții universităților partenere în cadrul proiectului Academica se vor întâlni atât într-un cadru formal, în sesiuni interactive de lucru, dar și virtual, prin intermediul forumului on-line găzduit de pagina de internet a băncii centrale (www.bnr.ro), pentru a dezbate teme de actualitate din domeniul financiar - bancar, dar și aspecte referitoare la concepte și strategii la nivel macroeconomic.


Prima ediție din acest an s-a desfășurat în perioada 7-8 martie, la sediul central al BNR, reunind cadre didactice de la facultăți de profil economic din 12 universități partenere, membri ai Consiliului de administrație al BNR, specialiști ai Băncii Naționale a României, reprezentanți ai Academiei Române, precum și ai Asociației Române a Băncilor, Consiliului Fiscal, Centrului de Cercetări Financiare și Monetare, Institutului de Cercetări Economice, Institutului Bancar Român.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 August 2012
Stire din Cultură-Educație : Melancolia actorului, la Ovidius
Luni, 03 Septembrie 2012
Stire din Economie : Ce rezerve valutare mai are România
Joi, 16 August 2012
Stire din Economie : Curs BNR: 4,4924 lei/euro
Pagina a fost generata in 0.214 secunde