Acțiuni inițiate de Universitatea "Andrei Șaguna"

127
Acțiuni inițiate de Universitatea

Articole de la același autor

Ieri, la Universitatea "Andrei Șaguna", în prezența Consulului General al Republicii Turcia la Constanța, Ali Bozcalikan, a avut loc festivitatea de deschidere a cursului de limbă turcă, eveniment organizat de Clubul Culturii Turcice "Mustafa Kemal Ataturk". Cursul va fi predat într-un spațiu special amena-jat și inaugurat în primul semestru al acestui an universitar, Sala "Yunus Emre", astfel numită după marele poet mistic turc din secolul al XIII-lea. 
Astăzi, de la ora 13, Facultatea de Psihosociologie a aceleiași universități organizează, la Colegiul Tehnic Energetic din Constanța, workshop-ul "Inteligența emoțională și viața sentimentală a tinerilor". 
La evenimentul coordonat de  lect. univ. dr. Ghiursel Regep vor participa elevi, studenți și cadre didactice de la cele două unități de învățământ, programul incluzând prezentări ale conceptului de inteligență emoțio-nală, testări EQ ale elevilor care o vor solicita, discuții pe tema vieții sentimentale a tinerilor interpretată din perspectiva inteligenței emo-ționale și recomandări pentru elevi în vederea îmbunătățirii inteligenței emoționale. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 02 Decembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Pentru prima dată la Constanța
Pagina a fost generata in 1.5814 secunde