Concurs Activități de voluntariat ale elevilor din Murfatlar

575

Articole de la același autor

2011 - Anul European al Voluntariatului este marcat și prin Proiectul "De la cuvânt la faptă" realizat în cadrul parteneriatului dintre Școala cu clase I-VIII "Adrian V. Rădulescu" Murfatlar, Școala cu clase I-VIII Ciocârlia de Jos și Școala cu clase I-VIII Lipnița.
Prima activitate din acest proiect, intitulată "Un suflet bun, dăruiește!", a constat în oferirea de cadouri colegilor din clasele primare de la Școala din Lipnița. Inițiatori: inimoșii elevi ai claselor I de la Școala "Adrian V. Ră-dulescu", coordonați de institutor Daniela Neș, și elevi ai claselor I-IV de la Școala din Ciocârlia de Jos, coordonați de înv. Marcela Capverde. Alți elevi ai Școlii cu clase I-VIII "Adrian V. Rădulescu" vor să fie pregătiți pentru în-tâmpinarea Sfintelor Sărbători de Paște. Împreună cu învățătoarele, ei au încondeiat ouă cu care au organizat o expoziție în școală și par-ticipă la alte concursuri și expoziții.
Icoanele pe sticlă și ouăle realizate de elevii clasei a II-a A vor fi expuse în cadrul expoziției-concurs "Sărbătoarea Paștelui în ochii copiilor" la Muzeul de Etnografie și Artă populară din Tulcea.
În ultima zi de școală, elevii clasei a II-a A, coordonați de înv. Matei Mariana și prof. religie Mihai Vâju, au organizat un moment artistic cu cântece și versuri dedicate Sărbătorii Paștelui.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 16 Aprilie 2011
Stire din Cultură-Educație : "Am vrut să rămân în străinătate!"
Pagina a fost generata in 1.5653 secunde