Ada Milea și Bobo Burlăcianu, în Club Doors

2448
Ada Milea  și Bobo Burlăcianu,  în Club Doors - concertadamilea-1412098202.jpg

Articole recomandate

Săptămâna se încheie cum nu se poate mai bine pentru fanii Adei Milea și ai lui Bobo Burlăcianu, care, duminică, 5 octombrie, vor susține un concert special în Club Doors din Constanța.

Ada Milea e un fel de omul-orchestră: cântă din voce, cântă la chitară, compune, scrie, joacă teatru. Născută la Târgu Mureș, Ada Milea a terminat Universitatea de Artă Teatrală, actorie. A fost actriță la Teatrul Național din Târgu Mureș, apoi la Teatrul "Luni" de la Green Hours. A realizat coloane sonore în spectacole de teatru. Cu "Eu, când vreau să fluier, fluier", în regia lui Th. Cristian Popescu. Colaborările Adei au fost întotdeauna de succes, fie că au fost cu Alexandru Dabija sau cu Bogdan Burlăcianu, adică Bobo de la "Fără Zahăr", alături de care a jucat în "Nașul", un spectacol după o nuvelă de Nikolai Vasilievici Gogol și în "Don Quijote", unde s-a reîntâlnit cu Dorina Chiriac în rolul lui Sancho Panza.

Interpretul și compozitorul Bobo Burlăcianu, membru fondator al formațiilor "Fără Zahăr" și "The Brad Pits", este absolvent al Facultății de Biologie, secția Ecologie și Protecția Mediului la Universitatea "Al. I. Cuza" din Iași. În 2007, s-a înscris la Facultatea de Arte - secția Regie Film și TV a Universității Hyperion din București. În 2001, a format trupa "Fără Zahăr" și a debutat în cenaclul folk "Moldavia".

"Concert cu bucăți din concerte", un fel de teatru în concert cu instrumente de jucărie și nu numai. Umor pentru lucruri triste și tristețuri pline de umor, cântate de Bobo Burlăcianu și Ada Milea.

Prețul unui bilet este de 25 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 01 Octombrie 2014
Stire din Cultură-Educație : "Arlequinade" ... la Harlequin
Sâmbătă, 27 Septembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : "Traviata", pe scena Teatrului "Oleg Danovski"
Vineri, 26 Septembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Spectacol  de stand-up comedy, la Iaki
Pagina a fost generata in 0.3878 secunde