Admitere la clasa a V-a, la Colegiul Național "Mihai Eminescu" din Constanța

1224
Admitere la clasa a V-a, la Colegiul Național

Articole de la același autor

Pentru anul școlar 2019 – 2020, Colegiul Național "Mihai Eminescu" din Constanța înființează o clasă a cincea, cu un efectiv de 30 de elevi. Cursurile se vor desfășura în tura de dimineață, între orele 8 și 12, la sediul Colegiului Național ,,Mihai Eminescu", de pe strada Traian nr. 19, iar diriginte va fi profesor titular de geografie, cu gradul I, Violeta Bălan.
Elevii vor beneficia de infrastructura școlară a colegiului și de profesori cu rezultate profesionale de excepție.
Înscrierile se fac la secretariatul instituției de învățământ, situat pe strada Traian nr. 19, în perioada 10 13 iunie, între orele 9 și 16. Dosarul trebuie să conțină o cerere-tip, care poate fi completată pe loc, o copie a carnetului de note cu calificativele din clasele I - III și clasa a IV-a, semestrul întâi, copie după certificatul de naștere al copilului, copie după actul de identitate al părinților sau tutorilor legali.
Admiterea se va face în urma susținerii unui test scris la matematică. Testarea va avea loc în ziua de duminică, 16 iunie, la ora 10.00. Modele de subiecte de examen se află postate pe site-ul colegiului. (A.P.)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7482 secunde