Concurs Adrian Titieni este noul rector al UNATC

347
Adrian Titieni este noul rector al UNATC - adriantitieni157993lpoza-1330952154.jpg

Articole recomandate

Adrian Titieni este noul rector al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L. Caragiale" București, el fiind desemnat prin vot universal, direct și secret al cadrelor didactice din Universitate, cu 74 de voturi din cele 118 exprimate, transmite Mediafax.
"Sunt onorat de încrederea cu care m-au investit colegii mei și sunt conștient de faptul că tot ce mi-am propus nu va putea fi realizat decât împreună. Dincolo de proiectele care țin de buna derulare a procesului de învățământ de cercetare și creație artistică, recuperarea și repunerea în funcțiune a Studioului de Teatru Casandra din Centrul Vechi al Bucureștiului, studio de al cărui nume se leagă începutul de carieră al unor mari personalități ale filmului și teatrului românesc, este prioritatea zero a mandatului meu", declară rectorul Adrian Titieni.

El este profesor universitar și actor, doctor al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică.

Are aproape 20 de ani de experiență în domeniul didactic, a jucat în peste 40 de piese de teatru pe scene ale teatrelor din București și din țară și în peste 30 de filme de lung și scurt metraj, multe dintre ele premiate în festivaluri naționale și internaționale.

A fost consilier prezidențial în cadrul Departamentului Relații Publice al Administrației Prezidențiale, fost consilier al primului ministru pe probleme de Educație și Cultură.

Titieni este director al proiectului Competențe în comunicare - performanță în educație, proiect finanțat prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 -2013 și coordonator a numeroase proiecte în domeniul educației.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6497 secunde