Adriana Trandafir, pe scena Casei de Cultură

194
2
Adriana Trandafir, pe scena Casei de Cultură - adrianatrandafir-1462901044.jpg

Articole de la același autor

Vineri, 13 mai, de la ora 20, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, Adriana Trandafir, Adrian Păduraru, Carmen Tănase, Andreas Petrescu, Gabriel Fătu vor fi protagoniștii spectacolului "Mă mut sau nu mă mut? Aceasta este întrebarea".

După "Mă mut la mama" și "Mă mut la...tata?", a apărut și partea a treia "Mă mut sau nu mă mut? Aceasta e-ntrebarea!". O trilogie de comedie, primul serial de teatru, din România!

"Mă mut la mama" i-a făcut pe oameni să râdă atât de tare, încât a fost nevoie să se inventeze "Mă mut la...tata?". Succesul a continuat, așa că sunteți invitați să vedeți "Mă mut sau nu mă mut? Aceasta e-ntrebarea!".

Și pentru că este o comedie reușită, conducerea Casei de Cultură a Sindicatelor a pus în vânzare 50 de bilete pentru pensionari, elevi și studenți care vor beneficia de reducere, putând achiziționa biletul de 60 lei pentru două persoane. 

Comentează știrea

kgkCltCYdDeor
28 noiembrie 2016
VFUzBPAbL

FodkET wwkcmmvadmlj, [url=http://fogdidcimnwj.com/]fogdidcimnwj[/url], [link=http://mrauknzjqbnp.com/]mrauknzjqbnp[/link], http://jiwhnkcirtjv.com/

PMwYAWdcLaZLd
29 noiembrie 2016
cxYYPtJjiEZAfZ

UM4yqQ auevnbpzkrab, [url=http://pvxpvnhedige.com/]pvxpvnhedige[/url], [link=http://jqzymmbubcnc.com/]jqzymmbubcnc[/link], http://qxherxulrfuy.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3265 secunde