Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța

Un spectacol la care trebuie să ajungă toți copiii

168
Un spectacol la care trebuie să ajungă toți copiii - teatrumasti1459278441-1462971752.jpg

Articole de la același autor

Cel mai dorit spectacol de teatru pentru copii "Vrăjitorul din Oz", susținut de Teatrul Excelsior din București, va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, în 8 iunie, de la ora 18.


Spectacolul face parte din Campania "Caravana cu povești", pe care Un părinte mai bun a demarat-o la nivel național și care își propune să aducă în viața copiilor și a părinților cele mai frumoase povești ale copilăriei, în cel mai frumos mod posibil, prin teatru- pentru că spectacolul este cea mai bună modalitate de a le deschide celor mici universul imaginației și de a se dezvolta, spre a deveni oameni deschiși, cu o cultură foarte bogată.


Ca orice poveste, Vrăjitorul din Oz, le transmite copiilor o pildă la care să se gândească și când ajung acasă. Vor afla cât de importante sunt valori precum prietenia și dreptatea și vor descoperi noțiuni de o importanță covârșitoare ca iubirea, devotamentul, curajul, inteligența, speranța și priceperea.


Fiecare familie sa va bucura de timp valoros petrecut împreună, pentru că vor avea prilejul să zâmbească și să se veselească, să se regăsească în personaje, să se transpună în cele preferate, conturând o poveste a lor, originală, personală. Și să-și creeze astfel amintiri pentru toată viața.


Bilete sunt disponibile online, pe www.ove.ro, prețul unui bilet fiind de 25 lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Martie 2016
Stire din Cultură-Educație : Zaiafetul cu Clejanii, a fost reprogramat
Pagina a fost generata in 0.7258 secunde