Agenda culturală

302
"Aida"
Festivalul Internațional al Mu-zicii și Dansului Constanța, în organizarea Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" continuă duminică, 25 mai, de la ora 19, cu spectacolul "Aida", de G. Verdi, sub bagheta dirijorului Emil Maxim, din București. Evoluează Carmen Gurban, din Cluj, Patrizio Ha, din Coreea de Sud, Liliana Lavric, din Chișinău, Gheorghe Mogoșanu, din Cluj, Pompeiu Hărășteanu, din București, Constantin Acsinte, Elena Rotari și Doru Iftene.

Spectacole pentru copii
Teatrul pentru copii și tineret Constanța îi invită pe micii spectatori duminică, 25 mai, de la ora 11 și de la ora 12,15 la două reprezentații ale piesei "Pecetea fermecată" (spectacol adresat categoriei de vârstă 6 - 12 ani); iar de la ora 16, în Țara Piticilor, actorii prezintă spectacolul "Magia circului" (3 - 10 ani).

Expoziție de fotografie la Muzeul de Artă
De ieri, la Muzeul de Artă Constanța, s-a deschis o expoziție de fotografie artistică, realizată de elevii Colegiului Naționale de Arte "Regina Maria", din clasa a XII-a A, secția design. Sub îndumarea profesorului coordonator Constantin Grigoruță, elevii prezintă portret, reportaj și prelucrare digitală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8303 secunde