Cătălin Dancu: "Nu suntem proștii tăi, Mazăre

596
Candidatul PNG-CD la Primăria Constanța, avocatul Cătălin Dancu, a acuzat în conferința de presă de vineri "trocul odios" pe care partidele mari - PSD, PNL dar și PD-L - l-au făcut în spatele ușilor închise, în vederea susținerii tacite a candidaților la nivel local. "Geoană i-a susținut pe liberali timp de patru ani, iar acum are tupeul să îi critice!", a declarat Dancu. La Constanța această susținere se manifestă, în opinia sa, printr-un "melanj PSD-PNL care induce aparențele democrației. Să nu vă mire dacă Oprescu va intra în PD-L după ce va ajunge primar!"
De asemenea, a precizat că "rămânem un oraș închis sub o administrație compromisă!".
Dancu a remarcat lipsa confruntărilor între contracandidați, acuzându-i pe aceștia că refuză să vină alături de el într-o discuție sinceră, iar pe Mazăre că pleacă din emisiuni, "sfidător și arogant".
El s-a declarat încrezător că va intra în turul doi al localelor și i-a chemat pe tineri să vină în număr mare la vot pentru a da o șansă orașului să iasă din izolare.
Dacă va intra în turul doi, Dancu a anunțat că președintele partidului, George Becali,  va sosi la Constanța, unde va pune piatra de temelie a construcției unui bloc de zece etaje, cu 44 apartamente destinate tinerilor cu probleme sociale grave, într-un parteneriat public - privat care reprezintă soluția dezvoltării orașului. El nu crede în promisiunile fanteziste ale actualului primar că va putea construi apartamente la preț redus: "Nu suntem proștii tăi, Mazăre!", a mai spus candidatul PNG-CD la Primăria Constanța.
Dancu i-a atacat pe ceilalți contracandidați spunând că aceștia sunt "iepurii" lui Mazăre, care nu fac decât să-l laude și să-l aplaude.
Pentru ultima săptămână de campanie electorală, Dancu a anunțat că echipa PNG va începe plantarea de pomi și flori în toate zonele cu betoane din oraș, și va circula numai pe biciclete, acțiunea având ca scop atragerea atenției asupra mesajului ecologist al partidului.
Florin TUDOSE

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9889 secunde