Alegerile la Universitatea "Ovidius" se încheie

2027
35

Articole de la același autor

Vineri, 27 ianuarie, au avut loc la Universitatea "Ovidius" din Constanța alegeri la nivelul Facultății de Litere și la Medicină.

Marți, 31 ianuarie, este progra-mat consiliul la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației.

Tot marți, conform declarației rectorului Victor Ciupină va avea loc și ședința de validare a acestor consilii.

În intervalul 10-20 februarie este programată alegerea membrilor Senatului și a președintelui Senatului. Din forul suprem de la "Ovidius" vor face parte 54 de cadre didactice și de cercetare și 18 studenți. 

Comentează știrea

35 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 
studentii
27 ianuarie 2012
SENATUL UOC

V. CIUPINA!!!...sa-l iei si pe BOSKOFF,ZAGAN,BREABAN si PLOAE si sa va mutati la azilul ala din italia unde asistentii capaceau batranii,acolo meritati voi,toti,dar cel mai mult ala cu peruca adica CIUPINA ca si asa a luat la spaga de la toata lumea ca are sa traiasca toata viata...toti cei mentionati la inceputul comment-ului pot fi asemanati cu un clan interlop,iar seful este VICTOR CIUPINA asemanat lui Kiril Rașkov din Bulgaria,interlop-ul de etnie roma.

A.N.A.F.
27 ianuarie 2012
sa fie facuta publica fisa fiscala neoficiala a lui VICTOR CIUPINA

Dupa publicarea fisei fiscale a lui VICTOR CIUPINA vom convoca CONGRESUL SECU si vom instaura LEGEA 18 si vom trece la procedura de confiscare a averii neoficiale a lui V. CIUPINA,revenim la legile de pe vremea mult placuta a lui CIUPINA in speta vremea comunista,atat adorata de V. CIUPINA.Cu acesti bani obtinuti prin cai nelegale vom renova campusul universitar,vom creea confortul necesar pentru ca studentii sa-si poata urma cursurile in condiitile necesare,nu vom cheltui banii pe programe de cercetare doar pentru cei din jurul lui V. CIUPINA ci vom angrena in aceste programe de cercetare si tinerele cadre din UOC precum si studenti si drept recompensa ii vom dota celula domnului in cauza cu tv ca sa se uite la TRINITAS TV si sa se mantuiasca pentru faradelegile pe care le-a facut timp de 8 ani cat a manageriat Universitatea Ovidius.ACESTA ESTE UN COMUNICAT DE PRESA.

TOMIS
28 ianuarie 2012
CIND ERA MAMUT EDEN LA MAGAZINUL TOMIS. MANAGER.

CIND ERA MAMUT EDEN LA MAGAZINUL TOMIS. MANAGER.

dexter
28 ianuarie 2012
THE RABBIT SPAGARUL

Daca Epure iese rector, in maxin 2 ani de zile va juca volei la Dinamo, if u no what i mean. El cere 3000 de lei profesorilor care vor gradatie de merit, cu toate ca unii dintre ei merita aceasta distinctie. Asta e crezul lui Danutz S.R.L.:"vrei bani? da-mi bani!" Aceste lucruri se vor afla la un moment dat, iar asa zisele institutii ale statului isi vor face datoria. El si ceilalti sclavi ai lui, care cred ca vor face pe dracu ghem daca vor fi alesi, o sa fie foarte dezamagiti. Maxim 2 ani ii dau. Epure, ai pregatit un pat in celula!!

Rabbit spagarul academician
28 ianuarie 2012
Pentru Dexter

Eu Rabbit spagarul academician sunt cel mai mare decan de recunoastere internationala! Am primit de curand un mesaj de la omologul meu din Tonga Tonga in care sunt felicitat. Bineinteles ca am instituit o taxa de la sustinatorii mei din facultate, de la decanii pe care ii voi numi. Eu cum imi recuperez cheltuielili?

Don Corleone
28 ianuarie 2012
Pentru Iepurila

Am auzit de la amicii mei de la Romania ca este unul ce-si zice epure care a instituit una nuova cosa nostra. Mascalzone cum iti permiti sa nu platesti la Don Corleone??

unul din cei pacaliti
28 ianuarie 2012
Alegerile la Medicina Generala au fost fraudate!!!!

Fraudarea alegerilor pentru Consiliul Facultatii de Medicina Generala este cat se poate de evidenta. Jocurile au fost facute in culise, iar setea de schimbare a cadrelor didcatice a fost potolita de cei care au numarat voturile: ginerele decanului Bordei, Rusali si omul lui de casa, Iordan. Tiranul a reusit, din nou, sa se impuna in fata majoritatii. Oare lucrurile vor ramane asa, nimeni nu se va sesiza cu privire la acesta nedreptate? Cat o sa mai putem suporta, noi, cei care ne facem treaba cum trebuie si speram in mai bine?

spagarul academician
28 ianuarie 2012
pt dexter

in completarea comentariului tau ca sa imi acopar cheltuielile fara probleme , le voi cere prietenilor mei din tonga tonga sa o ia si p mama ta sa o puna pe treaba la ei acolo impreuna cu marioara cojoc care deja activeaza acolo dupa ce a fost luata in carici pe aici.

dex
28 ianuarie 2012
pt spagarul academician (bine ca recunosti)

E o harmalaie generala in creerul tau (fara i, ca si numele). Nu am inteles nimic din ce ai crezut tu ca ai scris. Plus ca apare un cuvant necunoscut mie : "carici". Te rog sa mi-l explici, asta daca nu esti ocupat cu agatatul de studente sau de semnat articole colective la care nu ai avut ABSOLUT nici o contributie. Si corecteaza-ti mersul ala dezordonat, sa nu zica lumea ca ai facut pe tine sau ai experimentat cu un alt barbat.

Cadru UOC
28 ianuarie 2012
Scurta radiografie

Nu sunt la curent cu toate stirile, dar din cate observ Epure este in centrul atentiei de multa vreme. Am sa-l votez, cu siguranta, pentru ca, din experienta mea, stiu ca de fiecare data cand se aliaza mai multi impotriva unuia, acela se face "vinovat" de intentii remarcabile. Mai mult, trecutul il recomanda. Este singurul care chiar s-a implicat si le-a adus mari beneficii atat colegilor cat si studentilor de la Fac de Stiinte Economice. Nu mai vreau sa ma uit cu jind la cat de bine o duc altii, in alte facultati, pentru ca au manageri competenti. Se vede de la o posta cine trebuie sa ajunga la rectorat si cine ar fi mai bine sa plece acasa. Sper doar ca lucrurile sunt atat de clare si pentru colegii mei. Daca ar gandi cu capul lor asa ar fi!

35 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.417 secunde