Opinii de la cititori

"Nu mai vrem un primar la fără frecvență" / Voi pe cine ați vrea să conducă orașul?

1066
4
l Mai mulți cititori consideră că actualul primar al Constanței ar fi trebuit să-și depună de bunăvoie mandatul pur și simplu din cauza absențelor, în condițiile în care: "Chiar domnia sa ne tot anunța, prin presă, prin televiziune, ori de câte ori pleca în concediu fără plată, să se relaxeze, să se distreze, prin țări exotice. La fiecare nou anunț de acest fel revolta mea creștea. De ce? Pentru că așa ceva mi se pare un afront maxim la adresa alegătorilor, care l-au proțăpit în fruntea primăriei să ne apere interesele, nicidecum să-și bată joc de ele!" – este de părere Daciana Șiriu. Femeia speră ca măcar din acest considerent, Radu Mazăre să nu mai candideze la primăria Constanței. Pe de altă parte, recomandă tuturor constănțenilor să se implice cu adevărat în campania electorală, pentru că orașul are nevoie de un primar care să lucreze full time, la câte probleme sunt de rezolvat: "Nu mai vrem un primar… la fără frecvență".

l "Este foarte bine că oamenii sunt întrebați ce fel de primar își doresc!", este de părere Smaranda Matei. Femeia este atât de decepționată de felul cum a fost tratat orașul în ultimii ani, încât este hotărâtă să se implice în campania electorală, dar să-i mobilizeze și pe alții: "Este foarte adevărat că mulți oameni votează după cum li se spune de cineva din familie, mai instruit și mai cunoscător în ale politicii. Așa va fi mereu în familiile unde se face politică. Însă oamenii din familiile obișnuite votează la plesneală. Asta, din cauză că nu se implică în campanie, nici nu cunosc candidații, iar după aia, sunt primii care se plâng de primarul instalat în funcție. E nevoie de o societate civilă puternică la Constanța, care să le deschidă ochii oamenilor că un primar care pune mai presus distracțiile, care nu mai știe câte concedii face pe an, nu are ce căuta pe o asemenea funcție. Să-și facă o agenție de turism, dacă îi place să se plimbe!".

l Vlad Brusture este convins că la Constanța, mai mult de trei candidați pentru postul de primar n-o să fie. De aceea, el este hotărât să-l voteze pe cel care va promite, sub jurământ: "Că o să-și facă doar concediul legal de odihnă cuvenit, nicio zi în plus, așa, ca toți muritorii!"

Comentează știrea

Info
27 ianuarie 2012
Ghiolbanul boșorogilor

Suferă orașul din cauza boșorogilor care l-au votat să nu piardă pomana socialistă. Stau cu mâna întinsă ca milogii ca acest mârlan, acest ghiolban cu o educație de ghetou să-i mai mânjească cu un pachet la două luni pentru voturi. Ei nu știu decât una și bună : -să-mi dea că mor de foame. Au pensii mici pentru că în tinerețe n-au prea avut treabă cu munca, au stat mai mult la umbră și în plus nu și-au lăsat nevestele la muncă că nu mai găseau mâncarea caldă când veneau acasă. Acum trag targa pe uscat din cauza prostiei și se descurcă greu cu o singură pensie în casă. Românu' are o vorbă : -dacă-i prost, ce vrei, să-i fac eu traistă !!!!!

gogu
27 ianuarie 2012
fara

rog frumos pe semnatarul acestui articol sa-si ceara scuze fata de conducerea Guget liber.daca cei de la ziar au facut un sondaj pe un numar de 500 persoane si au reusit sa-i dea lui mazare un 60% in seamna ca tov bosanceanu a inceput sa incline steagul tare de tot.500 de tigani si cersetori au facut ca cetatenii onesti ai acestui oras sa se intrebe daca nu cumva apocalipsa din 2000 a revenit.

Cetateanu' turmentat
27 ianuarie 2012
Gogutza ,iesi la vot !

Are priza la public primarele nostru,oriunde in tara spui sau se stie ca esti din Constanta ,te intreaba de Mazare.Ca nu vine decat foarte rar la munca si iese ca:-)cocalarul pe posturile de casa ale lui Felix Motanu' -Voiculescu cu pitzipoance dupa el nu importa(mai putin ma intereseaza aspectul lui de pedofil),doar sa avem un oras curat,luminat,spatii verzi,parcuri curate,fara cainii care ne pandesc peste tot si canalizare.Astazi constat cu surprindere pentru prima oara ca Polarisul a actionat cum trebuie.Felicitari ! Desi nu-i admir, de data asta trebuie sa-i laud.CONCLUZIA SAU "PAREREA MEA"vorba fotbalistului ar fi sa se scoata in fata un candidat credibil(nu am avut,de asta nu am iesit la vot)si dupa asta sa iesim cu gogu si gogutza la vot.DOAMNE AJUTA,CONSTANTA !

ion
27 ianuarie 2012
...

mazare sa si aduca aminte ca a promis ca nu mai sta la primarie,ca i sunt suficiente 2 mandate! ca are alte proiecte de viitor...asa ca sa ne lase! si sa candideze st altii, persoane serioase si cu spirit gospodaresc. ca george chiru asta n are sanse...n avem ce face cu el,are ochi de porc...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3474 secunde