Constanța e sub nămeți. Tu știi unde e primarul tău?

1789
13
Constanța e sub nămeți. Tu știi unde e primarul tău? - achi-1327656184.jpg

După o lună de aventură în junglele din Honduras, două zile de teatru în mijlocul manifestanților din piața Revoluției și cinci nopți în cluburile din Constanța și București, primarul Radu Mazăre e de negăsit la Primărie. Pentru neștiutori, edilul Constanței se află la schi, în Austria, într-o stațiune de lux.



Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
alegator
27 ianuarie 2012
e la primarie

munceste 18 ore pe zi pentru binele orasaului

alex
27 ianuarie 2012
sigur e la primarie

daaa...sigur e la primarie...votati-l in continuare ca sa va fure in continuare banii...haimanaua asta plange pe umerii saracilor si batranilor ...spaguieste pe toata lumea...si il doare in cot

ion
27 ianuarie 2012
la vot

va rog sa il votati pe gigi chiru sau pe anca boiagiu :-))))))

cetatean
27 ianuarie 2012
ioane

pe gigi chiru nu l-as vota nici daca ar fi ultimul candidat ramas in viata

me
27 ianuarie 2012
ANCA BOAGIU

VOTATI ANCA BOAGIU

alegator
27 ianuarie 2012
anca boagiu

votez anca boagiu. merita

vasile
27 ianuarie 2012
UN ORDINAR NEBUN

M-AM SATURAT D ERADU MAZARE! GATA CU ACEST ORDINAR, CU ACEST GOLAN, BETIVAN DROGAT! ACEST OM E UN NEBUN! NU MAI VREAU ASA PRIMAR! NICIODATA NU E DE GASIT! FACE NUMA SCANDALURI, APARE LA TV NUMA CU P[OVESTILE SALE AVENTUROASE...SI NOI IL VOTAM CA PROSTII! EL ISI TRAIESTE VIATA PE BANII NOASTRI! OAMENI BUNI PANA CAND MAI SUPORTATI? IESITI LA VOT, SA NU NE MAI DECIDA SOARTA ORASULUI PENSIONARII CUMPARATI CU CATEVA PACHETE PLATITE TOT DIN BANI PUBLICI! CE A FACUT MAZARE IN ULTIMUL MANDAT? APARE LA TV SA SE PLANGA DE GUVERNAREA PORTOCALIE, SAU SA SE LAUDE CU GAGICILE SALE DE 18 ANI,ORI CU VACANTELE SALE EXOTICE! UN PRIMAR CA ASTA NE MERITAM NOI??? SA PLECE! DE TOT! POATER DA BUNUL DUMNEZEU SA PATEASCA CEVA SA ISI RUPA GATUL SA NU MAI VINA VIU, CA PREA ISI BATE JOC DE CONSTANTA! ACEST DROGAT CARE NU STIE3 INTERESELE CONSTANTENILOR...ACEST GUNOI! AFARA CU EL DIN PRIMARIE CA MA DUC CU PARUL SI-LK SCOT AFARA DIN PRIMARIE! GOLAN ORDINAR!

Broccoli
27 ianuarie 2012
un pacalici......

Mazare e un pacalici-gay, care a facut 2 bani datorita contexului favorabil de dupa 1990 pana acum vreo cativa ani, cand inca mai mergea sa furi ca poporul oricum nu baga de seama si pensionarii inca stateau la coada ore in sir pentru puiul si uleiul asa-zis moca (cumparat de primarie din banii contribuabililor la pret triplu, ca de', sa aiba si gura lui Pastaie asta ce manca). Asta nu e in stare sa conduca Constanta (a se vedea in cel hal e orasul, cu infrastructura veche, cu strazi ce se prabusesc, poduri daramete, lipsa locuri de munca, etc.) si vrea sa conduca Romania? Poate dupa ce ne mutam toti in vreo republica bananiera, cu o civilizatie net superioara Constantei.

cretu
27 ianuarie 2012
un gunoi

sa se duca dracului de ratat nebun! un gunoi!

Tine
27 ianuarie 2012
Unde este Primarul

Unde este Primarul ? Acolo unde ii pofteste inima . Stiti ce ma nedumireste ? Ca nu raspunde in fata nimanui ca este Primar la ... fara frecventa . Nu va suparati alegatori . Asta nu este primarie . La alegeri iesiti la vot. Nu lasati pe cei putini sa hotarasca !

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Vineri, 27 Ianuarie 2012
Stire din Social : Autostrada Soarelui rămâne închisă
Pagina a fost generata in 0.3172 secunde