Alternativa la telecomandă

246
"Micuța Dorothy", la Festivalul muzicii

Mâine, la matineu, de la ora 11, vor urca pe scena Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" din Constanța soliștii Bogdan Ocheșel, Roxana Bageac, Smaranda Drăghici, Garofița Gâdei, Veronica Coman, Raluca Daraban, Maria Țoropoc, Silvia Simionescu, Gabriela Dobre, Mihaela Ionescu, Daiana Gavrilescu, Adrian Bădilă, Bogdan Sandu, Laurențiu Severin, cei care vor da viață personajelor din musicalul "Micuța Dorothy". 

"Dineu cu proști", la Casa de Cultură

Astă-seară, se joacă cu casa închisă, pentru a patra oară la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, comedia de mare succes "Dineu cu proști", ce îl are ca erou principal pe funcționarul de la fisc Francois, interpretat în maniera-i personală extrem de amuzantă de maestrul Horațiu Mălăele. Cei care au prins un bilet se vor bucura de prestația magistrală a acestuia, dar și a colegilor de scenă Ion Caramitru, Medeea Marinescu, Alexandru Bindea și alții, care contribuie la succesul unei seri atât de distractive cum n-au mai râs demult. 

Spectacole pentru pitici

Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța a pregătit o nouă săptămână de poveste pentru spectatorii săi micuți și guralivi. 

După ce a avut premiera duminică, 28 octombrie, spectacolul "Povestea Porcului", inspirat din poveștile lui Ion Creangă, se reia marți, 30 octombrie, de la ora 10,30, și vineri, 2 noiembrie, în dublă reprezentație, de la orele 9 și 10,30. Miercuri, 31 octombrie, de la ora 12, va urca pe scenă "Pisica doldora de bani și nepoții ei orfani", iar joi, 1 noiembrie, de la ora 10 - "Frumoasa și bestia". Duminică, 4 noiembrie, când elevii din învățământul preșcolar și primar vor fi în vacanță, spectacolul "Albă ca Zăpada" va constitui un bun prilej de relaxare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9894 secunde