Alternativa la telecomandă

233
4
Alternativa la telecomandă - teatrulolegdanovski1235136198717-1364250608.jpg

Articole de la același autor

Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski"

Mâine, de la ora 19, în Foyer-ul teatrului este programat un Concert de muzică de film și muzical. Soliști: Stela Sârbu, Mădălina Sandu, Roxana Bageac, Ionela Duma, Mihaela Ionescu, Sma-randa Drăghici, Lucia Mihalache, Răzvan Săraru, Doru Iftene, Bogdan Sandu, Marius Eftimie, Laurențiu Severin, Bogdan Ocheșel. La pian - Natalia Gribinic. Spectatorii se vor putea delecta cu lucrări aparținând lui L. Bernstein, F. Loewe, R. Rodgers, R. Sherman, G. de Paul, F. Chirchil, L. Weber, N. Brodszky, H. Arlen, G. Gershwin, D. Herman, H. Mancini.

Vineri, 29 martie, de la ora 19, în sala Teatrului melomanii constănțeni sunt invitați la un concert cu totul special, intitulat "CEI 4 MARI «B»" – Bach, Beethoven, Brahms, Bartok. Orchestra simfonică a teatrului, sub bagheta dirijorului Radu Ciorei, le va acom-pania pe solistele Sabina Oprea și Aurora Zodieru Luca. În program: Bach - Aria din Suita nr. 3 în Re major, Beethoven - Concertul nr. 3 pentru pian și orchestră în do minor, op. 37, Bartok - Dansuri românești, Brahms - Concertul pentru vioară și orchestră în Re major, op. 77.

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 16, locuitorii orașului Năvodari sunt invitați la opera "Mam’ Zelle Nitouche".

Teatrul de Stat

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 19, se va juca o piesă a lui W. Shakespeare "Cum vă place", în traducerea lui Virgil Teodorescu. În distribuție: Mihai Sorin Vasilescu, Marian Adochiței, Nicodim Ungureanu / Liviu Manolache, Adrian Dumitrescu, Andrei Cantaragiu, Remus Archip, Tani Ștefu, Alexandru Mereuță, Iulian Enache, Cosmin Mihale, Lana Moscaliuc, Dana Dumitrescu, Nina Udrescu, Liliana Bărăscu. Prețul unui bilet este de 25 lei.

Comentează știrea

un cetățean
26 martie 2013
Prostie sau neglijență

" opera Mam, Zelle Nitouche" este doar operetă ca și cum noi sperăm că în mintea voastră așa ceva să însemne ceva. De ce oi fi scris cu Z nu cu z cred ca nici tu nu știi.

TNOB
26 martie 2013
Prostie !

De fapt, Mam'zelle Nitouche este mai mult musical decat opereta...dar nu conteaza...astia ar fi mai buni la agricultura decat la condei...

Artist
26 martie 2013
Incultura bat-o vina

Nici macar nu canta Muzica de Film ci arii din Muzicaluri!!! Cat analfabetism.

artist
27 martie 2013
trist

este pacat sa jugniti astfel, la gramada, oameni minunati, cu adevarat daruiti artei si muncii lor, pentru cativa care ne strica imaginea. Asa stiu unii sa iasa in frunte, nu ca VALOARE, ci ca PADUCHELE. Dar apreciati-i, sine ira et studio, pe cei care merita sa fie apreciati, nu-i manjiti in felul acesta. Artistii adevarati sunt cei care, iintr-adevar, fac REZISTENTA PRIN CULTURA. Cu stima.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4539 secunde