Alternative la telecomandă

292
Luna decembrie ne întâmpină cu o serie de cultură, așa că e momentul să lăsăm telecomanda din mână și să mergem la teatru pentru a "gusta" din piese cu adevărat calitative.

Teatrul de Stat Constanța vă invită să luați parte sâmbătă, 3 decembrie, începând cu ora 19.00, la piesa "Gâlcevile din Chioggia" în regia Danei Dumitrescu.
Din distribuție fac parte: Andu Axente, Laura Iordan, Turchian Nasurla, Andrei Cantaragiu, Marian Adochiței, Adrian Dumi-tescu, Luiza Toma, Georgiana Mazilescu, Florina Diaconu / Andreea Țuțui, Florentin Roman, Cosmin Mihale, Remus Archip și Mirela Pană. Biletele se pot procura de la Casa de bilete a Teatrului.

Duminică, 4 decembrie, de la ora 19.00, sunteți poftiți la Teatrul de Stat al Constanței să vă lăsați duși în "Luna de miere", o piesă scrisă de Gabriel Barylli. Regia, traducerea, adaptarea și ilustrația muzicală: Daniel Felsner; decorul și costumele: Rodica Arghir. Din distribuție fac parte Georgiana Mazilescu, Luiza Toma și Dana Dumitrescu.

"Fata cu cărămida-n gură" vă este prezentată de Cafe D’Art, o nouă premieră pe scena teatrului constănțean, duminică, 4 decembrie, de la ora 20.00. Din distribuție fac parte Cristian Toma, Adelaida Zamfira, Adriana Pârvu / Gabriel Duțu, iar mișcarea scenică îi aparține Andreei Duță.
"Fata cu cărămida-n gură" spune povestea omului de azi, modelul uman care a ajuns sluga cruzimii în cea mai pură formă a sa, dar ce-i drept, împachetată-n foiță de aur, poveste pe care n-a scris-o nimeni altcineva decât noi înșine.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3009 secunde