Alternative la telecomandă

252
Casa de Cultură
Luni, 27 septembrie, ora 19, la Casa de Cultură, Ion Caramitru va susține conferința "Limitele Aștep-tării". Discursul actorului ne va purta în sfera credinței, a cunoașterii reciproce și a culturii și va sublinia aspecte din comunism, perioadă în care și-a creat o lume ideatică și a descoperit în teatru o șansă de a supraviețui.
Prețul unui bilet este 20 lei.
vvv
Luni, 11 octombrie, ora 19, Mihai Bendeac revine la Casa de Cultură cu spectacolul "Crimă la Howard Johnson", în regia lui Emanuel Pârvu.
Prețul unui bilet este 50 lei.
vvv
Luni, 18 octombrie, ora 19, con-stănțenii vor putea urmări la Casa de Cultură spectacolul "Cafeneaua", în regia lui Horațiu Mălăele. El va evolua și pe scenă, alături de Emilia Popescu și Dana Dogaru.
Prețurile biletelor sunt de 50 și 60 lei.

Teatrul Agon
Duminică, 19 septembrie, ora 19.00, Centrul de cercetare și creație artistică al Facultății de Arte, Uni-versitatea "Ovidius", în colaborare cu Teatrul Agon prezintă spectacolul de teatru, muzică și dans intitulat "Ș-avea un picior", bazat pe schițele lui Caragiale.
Regia este semnată de asist.drd. Clara Ghiuvelechian, pregătirea muzicală de lect.dr. Mitică Lupu și coregrafia de Stela Cocârlea.
Din distribuție fac parte studenți în anul III la Actorie din cadrul Uni-versității "Ovidius": Ioana Chelmuș, Cosmina Soare, Dana Cojan, Arina Cojocaru, Ana – Maria Ștefan, Ionuț Buruiană, Marian Avra-mescu și Ionuț Alexandru. Invitat special: Mirela Pană.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4562 secunde