Amenajarea after school-ului, prioritate la Târgușor

238
1
Amenajarea after school-ului, prioritate la Târgușor - afterschool-1423160107.jpg

Articole de la același autor

În fostul sediu al CAP, care era oricum într-o stare jalnică, autoritățile locale din comuna Târgușor vor amenaja un after school pentru 50 de copii. Situat în apropierea grădiniței și școlii din localitate, after school-ul va fi deschis tuturor copiilor. Amenajarea lui reprezintă una din prioritățile autorităților locale în 2015, mai ales că elevii au posibilitatea să-și facă lecțiile sub supravegherea cadrelor didactice. 


Primarul Dumitru Dragu a obținut finanțare pentru acest proiect, în cel mai scurt timp urmând să se concre-tizeze. Clădirea în care funcționează after school-ul va fi amenajată la standarde ridicate, cu două săli de studiu, bibliotecă și absolut tot ce este nevoie pentru ca actul educațional să se desfășoare la un nivel ridicat. "Întotdeauna am investit în educația copiilor! Cei 50 de copii vor pleca de la after school cu lecțiile făcute și vor beneficia de o educație normală", a adăugat edilul Dumitru Dragu.


Comentează știrea

Laviniu
6 februarie 2015
Operator online. Part time

Daca lucrezi, esti somer, pensionar, student, vrei si ai nevoie sa iti schimbi situatia financiara, vrei un job serios unde sa muncesti dar sa si castigi, ai gasit locul potrivit.O sansa deosebita pentru cei care vor sa lucreze ca operatori online, part-time (3 ore pe zi) si la domiciliu. Castiguri de 300 de dolari lunar! Sunt necesare doar cunostinte minime de utilizare a calculatorului si conexiune la Internet. Cereti mai multe detalii la email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6387 secunde