Arhiepiscopia Tomisului și Crucea Roșie fac daruri pentru familii aflate în dificultate

115
1

Articole de la același autor

Astăzi, Crucea Roșie Constanța în parteneriat cu Arhiepiscopia To-misului, reprezentată de părintele Gheorghe Nadoleanu, consilier eparhial, și alți oameni de bine vor dărui haine și alimente unui număr de 50 de familii, membre ale Asociației Naționale a Surzilor din România.

Colaborarea dintre Crucea Roșie și Arhiepiscopia Tomisului datează din anul 1923 când, în luna iunie, episcopul Ilarie al Constanței, a fost numit președinte al Crucii Roșii Constanța, iar episcopul Gherontie, succesorul său, a condus asociația.

În anul 2011, Crucea Roșie și Arhiepiscopia Tomisului au semnat un parteneriat, concretizat în deru-larea mai multor acțiuni comune. Una dintre ele este proiectul "Mai aproape de aproapele", de care beneficiază aproximativ 70 de oameni fără adăpost din municipiul Constanța, care primesc, zilnic, pachete cu mâncare din partea voluntarilor. O altă activitate s-a materializat în deschiderea unui punct de prim ajutor în satul Vâlcele, județul Constanța. 

Comentează știrea

shark
8 decembrie 2014
Oferta

Firma germana cauta colaboratori in toata tara pentru un program de studiu al pietei,cu brand-uri cunoscute. Conditii:-pc -rezolvare task. Task-urile sunt trimise de firma. Pentru detalii trimite textul ‘’Vreau sa ma inscriu gratuit’’ la adresa de email : [email protected] si iti trimit formularul. Daca oferta iti surade, atunci incepe sa castigi bani! Salariu 200 € Adresa: In toata tara Program: part time; full-time.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Noiembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Pelerinaj cu moaște la Medgidia
Marţi, 16 Septembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Spectacol umanitar la Casa de cultură
Pagina a fost generata in 1.8729 secunde