Cursuri gratuite pentru bone, la Crucea Roșie Constanța

182
Cursuri gratuite pentru bone, la Crucea Roșie Constanța - articlenewthumbnailehowimagesa01-1409232205.jpg

Articole de la același autor

Crucea Roșie Constanța organizează, în luna octombrie, un curs gratuit de formare profesională pentru femeile care vor să devină baby-sitter sau care lucrează deja, dar nu au calificare.

Se pot înscrie persoanele care au absolvit cel puțin opt clase, care sunt angajate cu contract individual de muncă și nu au calificare deloc sau au un nivel scăzut de calificare în domeniul medico-social. Dosarul trebuie să conțină copia de pe actul de identitate, copia certificatului de naștere, copia certificatului de căsătorie sau a hotărârii de divorț (după caz), copia actului de studii al ultimei școli absolvite, aviz medical cu specificația "apt curs" și o adeverință de la locul de muncă, care să ateste faptul că persoana este angajată într-o unitate din domeniul medico-social, în original.

Cursurile sunt gratuite, autorizate de CNFPA, iar la înmânarea diplomei absolventul primește un stimulent de 480 de lei. Cheltuielile de transport și de cazare nu se decontează. Mai multe amănunte găsiți în ediția de mâine a ziarului "Cuget Liber".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9132 secunde