Sărmanii din județul Constanța, ajutați cu alimente de Crucea Roșie

137
Sărmanii din județul Constanța,  ajutați cu alimente de Crucea Roșie - sarmaniidinjudetul4-1403626781.jpg

Articole de la același autor

250 de familii nevoiașe din județul Constanța vor primi, în perioada următoare, pachete cu alimente din partea Crucii Roșii. Acțiunea se desfășoară în cadrul Băncii de Alimente, susținută de Fundația Carrefour și de Carrefour România.

"Pachetele vor ajunge la persoane sărmane, care trăiesc din venitul minim garantat. În cursul zilei de luni, 23 iunie, au fost distribuite 30 de pachete în localitatea Lumina, iar ieri, au fost duse 40 de pachete la Cumpăna, unde avem câteva cazuri sociale nedeplasabile. Am mai fost la Negru Vodă, Darabani, Vâlcelele, iar în perioada următoare vom merge la Corbu, Mihail Kogălniceanu și Lipnița", a precizat directorul filialei Constanța a Crucii Roșii, Carmen Lungu.

Fiecare pachet are 12,7 kilograme și conține alimente greu perisabile, precum orez, zahăr, ulei, făină, mălai, bulion, paste făinoase, biscuiți, conserve de carne. În total, în județul Constanța vor fi distribuite peste 4.000 de kg de alimente. La nivel național, valoarea totală a proiectului Banca de Alimente este de 233.266 de euro, din care Fundația Carrefour și Carrefour România au asigurat suma de 173.000 de euro, iar Crucea Roșie Română 60.266 de euro.

Proiectul umanitar Banca de Alimente a fost implementat începând din septembrie 2009, cu scopul de a sprijini cu alimente de bază familiile sau persoanele singure care nu-și procură prin forțele proprii necesarul zilnic de hrană. În patru ani de proiect, au fost ajutate cu alimente de bază un număr de aproximativ 100.000 de familii și persoane singure. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.404 secunde