Cum putem alina suferința copiilor cu TBC osos, internați în Spitalul din Mangalia

195
Cum putem alina suferința copiilor cu TBC osos, internați în Spitalul din Mangalia - cumputem-1400856616.jpg

Articole de la același autor

Având în vedere că se apropie Ziua Copilului și că în Spitalul Mangalia se află internați 15 copii care suferă de TBC osos, reprezentanții Asociației Tinerilor pentru România demarează campania "Meci de Zâmbete". Acest demers are ca scor sprijinirea acestor copii și propune conștientizarea consecințelor aceste afecțiuni grave.

"Acești copii sunt internați și de 9 ani, iar faptul că nu au părăsit spitalul face ca ei să fie lipsiți de copilărie și de bucuria de a se juca la fel ca ceilalți copii. În acest context, jurnaliștii constănțeni, reprezentanții ONG-urilor din Constanța, studenții și elevii constănțeni se alătură acestei acțiuni, formând câte o echipă de fotbal reprezentativă.

Vor exista patru echipe, care vor juca fotbal. O echipă este formată din șase persoane și două rezerve. Arbitrul oficial va face extragerile necesare pentru începerea jocului și desemnarea echipelor. Timpul aproximativ de joc va fi de o oră și 30 de minute.

Fiecare jucător și participant va cumpăra un bilet în valoare de 10 lei și va primi din partea asociației un tricou personalizat pe fiecare echipă în parte, iar meciul se va desfășura pe data de 31 mai, la Constanța.

Apoi, pe data de 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului, alături de cei care doresc să participe din rândul jucătorilor sau al sponsorilor, se va merge cu cadouri la Spitalul din Mangalia, la copii bolnavi de TBC osos, cadouri conform listei de necesități primită de asociație de la o profesoară care se ocupă de acești copii", a explicat președintele Asociației Tinerilor pentru România, Cristian Tănase.

Mai multe detalii despre campanie puteți afla de pe pagina de socializare www.facebook.com/AsociatiaTinerilorPentruRomania.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Am fost spiridușii lui Moș Crăciun!
Pagina a fost generata in 1.6631 secunde