O mână de ajutor pentru familiile sărmane din județul Constanța

202

Articole de la același autor

Organizația "Salvați Copiii" a întins o mână de ajutor mai multor familii din județul Constanța, grav afectate de căderile de zăpadă de la finele lunii ianuarie. Pachetele sunt distribuite cu sprijinul Inspectoratului pentru Situații de Urgență și al Inspectoratului de Jandarmi, dar și al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța. 
Ajutoarele, constând în alimente de bază, cum ar fi conserve, orez, ulei, făină, fructe, fasole, mălai, zahăr, paste făinoase, bulion, dulciuri, au fost distribuite la sfârșitul săptămânii trecute, în comunele Corbu și Cogealac. 
"Ca urmare a căderilor masive de zăpadă din ultima perioadă, cea mai mare parte a localităților din cele două județe au fost afectate, iar în județul Constanța o parte a drumurilor județene și comunale sunt încă greu accesibile. Pentru familiile cu copii mici, situația este foarte dificilă, de aceea solicităm ajutorul companiilor și persoanelor fizice să doneze, pentru a oferi în special alimente. Sperăm ca sprijinul nostru să le facă mai ușoară perioada aceasta", a declarat Gabriela Alexandrescu, președinte executiv al organizației "Salvați Copiii". 
Cu acest prilej, reprezentanții "Salvați Copiii" România transmit un apel către companii și persoane fizice să sprijine demersul de ajutorare a familiilor cu copii din zonele afectate de căderile de zăpadă. Orice donație este binevenită și poate fi făcută în contul organizației, RO15RNCB 0071011434790005 (lei), Banca BCR Sucursala Plevnei, BIC / SWIFT: RNCBROBU, Cod unic: 3151288 sau online, pe www.salvaticopiii.ro. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 30 August 2013
Stire din Social : Dăruiți-i o speranță Denisei!
Sâmbătă, 21 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Am fost spiridușii lui Moș Crăciun!
Pagina a fost generata in 1.9366 secunde