Armonii de chitară și violoncel

142
Armonii de chitară și violoncel - armonii-1456505471.jpg

Articole de la același autor

Duminică, de la ora 20.30, Doors Club invită constănțenii să se delecteze cu "Armonii de chitară și violoncel" - un concert susținut de Lari Marinescu (chitară, voce) și Gheorghiță Tănase (violoncel).


Laurențiu Marinescu a cântat folk, pop, rock. De cinci ani s-a întors la folk. A înregistrat două CD-uri. Primul, "Câmpii de dragoste și flori", cel de-al doilea, "Scrisoare pe nisip". La amândouă CD-urile a colaborat cu Gheorghiță Tănase la violoncel. Își scrie textele la unele cântece, dar compune și pe versurile altor poeți: George Țărnea, Adrian Păunescu, precum și pe versurile unor poeți constănțeni: Costin Antonescu, Nelu Stanciu. Îi plac oamenii care au în casă cărți și care chiar au citit multe dintre ele… 


Gheorghiță Tănase este prim-violoncelist și prim-solist instru-mentist în orchestra Teatrului de Operă și Balet "Oleg Danovski" din Constanța. Este membru fondator al cvartetului de coarde "Opera", cu care a avut turnee și înregistrări în Germania, Olanda, Spania. A cola-borat cu trupe de rock (Phoenix). A efectuat nenumărate turnee în străinătate cu orchestra teatrului. 


Prețul unui bilet este 20 lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Februarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Concert Adrian Naidin, în Club Doors
Miercuri, 20 Ianuarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Trei concerte de forță, la Club Doors
Pagina a fost generata in 0.5196 secunde