Concert caritabil în cadrul Campaniei Music for Autism

156
Concert caritabil în cadrul Campaniei Music for Autism - concertcaritabil-1456505613.jpg

Articole de la același autor

Iubitorii muzicii folk sunt rugați să nu lipsească de la concertul caritabil susținut de Marius Bațu, Daniel Iancu, Vali Petcu și Mariana Butnaru, sâmbătă, ora 21.30, în Club Phoenix Constanța. 


"Music for Autism", un proiect început în 2012 cu scopul de a sprijini copiii cu autism și alte dizabilități, s-a bucurat încă de la început de succes devenind astfel proiectul umanitar pe poziție fruntașă cu reușite nenumărate.


Fondurile strânse timp de trei ani au ajutat la reali-zarea unui mini-labora- tor de cofetărie-patiserie pentru integrarea socio-profesională a tinerilor cu dizabilități din cadrul Cen-trului Școlar pentru Educație Incluzivă "Albatros" Constanța, la realizarea unei săli de stimulare sen-zorială în Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă "Maria Montessori" Constanța și la susținerea unor terapii prin hipoterapie la Asociația de Terapii Suportive "Hipoterapia".


Scopul viitor al Campaniei "Music for Autism" este de a realiza o sală de muzică pentru copiii cu dizabilități din Centrele Școlare pentru Educație Incluzivă din Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Februarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Armonii de chitară și violoncel
Sâmbătă, 06 Februarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Concert Adrian Naidin, în Club Doors
Miercuri, 20 Ianuarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Trei concerte de forță, la Club Doors
Pagina a fost generata in 0.6682 secunde