Artiști români de top concertează pe scena Târgului de Crăciun de la Constanța

1676
Artiști români de top concertează pe scena Târgului de Crăciun de la Constanța - x-concerte-targ-de-craciun-1701696721.jpg
După cum informează reprezentanții Primăriei Constanța, miercuri, 6 decembrie, de la ora 19:00, seria concertelor din Târgul de Crăciun de la Constanța continuă cu trupa Nada. Tot miercuri, 6 decembrie, va susține un recital și îndrăgita solistă Andia (26 ani). Diana Constantin aka Andia a debutat în 2019 ca solistă a trupei DJ Project. La ediția de anul trecut a Romanian Music Awards, cu piesa „Sfârșitul lumii” a câștigat distincția „Cel mai bun cântec pop”.

Sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 19, vor concerta Ionuț Galani, Theo Rose & Roz GVNG; vineri, 15 decembrie: Alina Eremia și Mario Fresh, iar sâmbătă, 23 decembrie – Paula Selling.

De astăzi, patinoarul amenajat de Primăria Constanța, este funcțional și poate fi folosit gratuit de toată lumea. Colindele răsună în parc, Moș Crăciun vă așteaptă la căsuța lui iar atelierele amuzante îi vor încânta atât pe cei mari, cât și pe cei mici.

Târgul de Crăciun este deschis de luni până vineri în intervalul orar 14:00-22:00, iar sâmbăta și duminica, de la 12:00 la 22:00.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3227 secunde