Cum vor arăta târgurile de Crăciun din România, după ce au explodat prețurile la energie

314
Cum vor arăta târgurile de Crăciun din România, după ce au explodat prețurile la energie - targ-1665419686.jpg

Articole de la același autor

Mai multe primării din țară au decis că bucuria Crăciunului trebuie trăită cu orice preț. Așa că nu vor renunța la târgurile tradiționale de sărbători și la iluminatul festiv.


În unele locuri, oficialii vor căuta soluții de economisire a energiei electrice, fără ca publicul să simtă asta.



Târgul de Crăciun din Sibiu: 11 noiembrie - 8 ianuarie


Primul se va deschide Târgul de Crăciun de la Sibiu, care are o tradiție de 15 ani. Pe 11 noiembrie, Piața Mare a orașului va fi scăldată în lumini.


Organizatorii spun că folosesc de multă vreme becuri led, cu consum redus de energie. Chiar și așa se așteaptă la o factură de 100.000 de euro, dublă față de anul trecut. Dar sunt luate în calcul câteva variante de economisire.


Andrei Drăgan Răduleț, organizatorul târgului de Crăciun din Sibiu: „Aceste decorațiuni și proiecțiile din jurul târgului, de pe clădiri, să le potrivim cu fluxul de vizitatori și al luminii. Vom folosi de anul acesta niște programatoare, că abia atunci când este întuneric în piață, abia atunci să se pornească."

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca: 25 noiembrie - 1 ianuarie

La Cluj Napoca, târgul va fi chiar mai mare decât în edițiile trecute.

Mihai Oprean, directorul târgului de Crăciun din Cluj-Napoca: „Avem tema de relaxare, o să-l găsiți pe ren făcând poziții yoga, vom avea mai multe căsuțe ca anul trecut. Vom avea și carusel și roată, tramvaiul lui Moș Crăciun, căsuța lui Moș Crăciun."Citește mai departe



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6249 secunde