Târgul de Crăciun din Craiova este pe locul 6 în topul celor mai frumoase din Europa

262
Târgul de Crăciun din Craiova este pe locul 6 în topul celor mai frumoase din Europa - targ1-1639159345.jpg
Târgul de Crăciun din Craiova este pe locul 6 în topul celor mai frumoase din Europa. Craiova este înaintea unor oraşe precum Bruxelles, Köln, Praga, Bruges, Moscova, Manchester sau Leipzig.


Craiova s-a clasat pe locul 6 în topul celor mai frumoase Târguri de Crăciun din Europa, înaintea unor capitale europene sau orașe cu o lungă tradiție în organizarea sărbătorilor de iarnă, precum Bruxelles, Köln, Praga, Bruges, Moscova, Manchester sau Leipzig.

"După 10 zile de vot online, European Best Destinations, cel mai vizitat site turistic din Europa, a anunțat astăzi rezultatele clasamentului pentru Best Christmas Market 2022, marele câștigător fiind Budapesta", a transmis Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit Antena 3.ro 72% dintre votanții Craiovei provin din afara României, din țări precum SUA, Marea Britanie, Franța și Germania.


Craiova a obținut cel mai bun rezultat ca oraș nou intrat în acest clasament internațional, din toată istoria competiției ce datează din 2009.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 04 Decembrie 2014
Stire din Economie : S-a deschis Târgul de Crăciun
Pagina a fost generata in 1.3508 secunde