Ateliere de lucru și lecții informative în cadrul proiectului "Once upon a time… the SEA"

230
Ateliere de lucru și lecții informative în cadrul proiectului

Articole de la același autor

Școala Gimnazială "Lucian Grigorescu" din Medgidia a organizat, zilele trecute, activități de învățare, predare, formare, în cadrul proiectului "Once upon a time… the SEA", finanțat de către Uniunea Europeană prin programul Erasmus+. 
Genericul activităților înscrise în program a fost "Marea - trecut, prezent, viitor", care a reunit 38 de reprezentanți ai școlilor partenere din Spania, Italia și Portugalia. Pe parcursul a patru zile, s-au derulat ateliere de lucru, dezbateri, lecții integrate folosind metoda CLIL, vizite de documentare. Simpozionul tematic organizat în prima zi a fost un bun prilej pentru participanți de a prezenta și a dezbate aspecte legate de trecutul, prezentul și viitorul mării aflată în apropierea zonelor în care locuiesc și importanța acesteia pentru dezvoltarea economică a unei țări. 


Oaspeții au luat parte și la activități culturale, de cunoaștere a specificului dobrogean, derulate în comun cu Casa de Cultură "I.N. Roman" din Medgidia. Conform declarațiilor partenerilor, a fost o experiență remarcabilă, atât pentru elevi, cât și pentru profesori, bazată pe o bună colaborare, dar în mod deosebit datorită profesionalismului de care a dat dovadă echipa din România. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3619 secunde