Moment aniversar la Școala Gimnazială "Lucian Grigorescu"

282

Articole de la același autor

Școala Gimnazială "Lucian Grigorescu" din Medgidia a sărbătorit, în week-end, într-o atmosferă festivă, un sfert de veac de când renumitul pictor i-a inspirat în alegerea numelui școlii, devenindu-le mentor și ocrotitor. Directorul instituției de învățământ, Simona Dănilă, a declarat că în cadrul evenimentului au fost recompensați cei mai merituoși elevi, cei care, de-a lungul timpului, s-au remarcat prin rezultate deosebite la învățătură (media generală 10), la etapele județene și naționale ale olimpiadelor și concursurilor științifice etc. 


"Au fost omagiate viața și opera marelui artist, apoi au fost evidențiate performanțele instituției noastre, iar foștii elevi și-au exprimat aprecierile și recunoștința față de minunații dascăli, care au pus prima piatră la temelia devenirii lor ca oameni de valoare. Momentul cultural-artistic intitulat «Drag de școala mea» a găzduit Caravana talentelor, apoi a fost lansat Imnul școlii și s-a realizat recenzia revistei anuale a școlii, «Labirintul copilăriei». Recitalul de poezie susținut online în cadrul proiectului Erasmus «Once upon a time… the sea», în parteneriat cu școlile din Spania, Italia și Portugalia, s-a finalizat cu premierea elevilor autori", a precizat directorul școlii.
 

Totodată, în cadrul atelierului de pictură, micii artiști le-au dăruit invitaților creațiile lor plastice. Programul s-a încheiat cu întâlnirea dintre generații, în care s-au schimbat impresii și s-au depănat amintiri.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 29 Iulie 2018
Stire din Sport : Mircea Lucescu, aniversatul zilei!
Pagina a fost generata in 0.5701 secunde