Noi locuri de parcare pentru constănțeni, în zona Școlii nr. 39

380

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc pe strada Cutezători, în zona Școlii Gimnaziale nr. 39 "Nicolae Tonitza", vor avea, foarte curând, unde să-și parcheze mașinile. Noua parcare (aproximativ 70 locuri) este amenajată în locul garajelor care au fost deja demolate sau sunt în curs de demolare, fiind astfel lărgite parcările deja existente. 


În prezent - au declarat reprezentanții Primăriei Constanța -, utilajele se ocupă de amenajarea terenului, iar în perioada următoare va fi turnat covorul asfaltic. 


De asemenea, lucrătorii SC Confort Urban SRL lucrează în această perioadă la amenajarea unor parcări pe aleea Lăcrămioarei, strada Solidarității și strada Prieteniei. Noile locuri sunt destinate riveranilor care își parcau până acum autoturismele pe trotuare.

Reamintim că Primăria Municipiului Constanța a demarat o amplă campanie de eliberare a domeniului public de garaje. Acțiunea vizează peste 2.000 de garaje din toate cartierele orașului. 


"Facem apel, din nou, către locuitorii orașului, să nu își parcheze mașinile în zonele în care se lucrează, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor", este sfatul reprezentanților Primăriei Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3796 secunde