Ateliere de oratorie la Colegiul Naţional Militar „A. I. Cuza”

154
Ateliere de oratorie la Colegiul Naţional Militar „A. I. Cuza” - atelieredeoratorie-1604427683.jpg

Articole de la același autor

Un grup de 15 elevi militari ai Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” au participat, la finele săptămânii trecute, prin intermediul platformei ZOOM, la prima sesiune de retorică, din cadrul proiectului educațional „Ateliere de oratorie”.

Proiectul a fost inițiat și este coordonat de președintele Asociației „Casa Mării Negre” din Constanța, Dorin Popescu, fost absolvent al Liceului Militar de Marină, în colaborare cu alte două asociații culturale din Brăila și Târgu Mureș. Activitățile proiectului au ca obiectiv atragerea elevilor la ateliere colective online, pe teme privind însușirea tehnicilor de oratorie, producerea unui discurs argumentativ pe o temă dată și participarea de calitate la discuții și dezbateri tematice, prin perfecționarea deprinderilor de utilizare a argumentelor în cadrul unor dezbateri tematice.

În cadrul acestor activități, elevii au oportunitatea de a discuta cu experți în domeniul artei oratorice și comunicării publice, care vor expune propriile experiențe comunicaționale în cadrul unor dezbateri tematice. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5346 secunde