Ateliere interactive de încondeiat ouă

119

Articole de la același autor

Muzeul de Artă Populară Constanța desfășoară în cadrul programului "Școala altfel", dedicat activităților educative extracurriculare și extrașcolare, în perioada 6-10 aprilie 2015, o serie de ateliere interactive.  Programul își propune implicarea copiilor și a cadrelor didactice în activități diverse, în contexte nonformale, cu scopul de a pune în valoare capacitățile acestora în diferite domenii. Prin inter-mediul programului "Școala altfel", Muzeul de Artă Populară Constanța dorește să atragă copiii și formatorii cu scopul de a participa la ateliere interactive de modelaj, podoabe populare, încondeiat ouă, păpuși și ateliere de confecționat felicitări pentru Sfintele Paști, coordonate de meșteri populari și specialiști în pedagogie. 


Maria Magiru, directorul instituției, spune că prin acest gen de activități sunt atrași copiii către cunoașterea patrimo-niului național: "Urmărim deopotrivă formarea gustului artistic, dar și dezvoltarea creativității școlarilor". 


Și anul acesta, pragul muzeului va fi trecut de mii de copii, înscriși deja la atelierele organizate de muzeu. Cele mai bune opere ale copiilor vor fi adunate 


într-o expoziție și vor putea fi admirate de toți vizitatorii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Aprilie 2015
Stire din Cultură-Educație : Tradiții de Florii, în Dobrogea
Pagina a fost generata in 1.3496 secunde