Atelierul Zânelor, eveniment caritabil pentru copiii sărmani

241
Atelierul Zânelor, eveniment caritabil pentru copiii sărmani - atelierulzanelor-1460734671.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă 16 aprilie, la hotel Ibis, JCI Constanța dăruiește din magia sa la "Atelierul Zânelor" prin joc și multă distracție. Atelierul Zânelor este un eveniment caritabil ajuns la cea de-a 12-a ediție, prin care copiii, cu vârste între 3 și 11 ani, pot face fapte bune și pot oferi cadouri altor micuți din familii defavorizate.

Un număr de aproximativ 50 de perechi formate din copii și părinți vor participa la activitățile organizate de Zâne timp de aproape trei ceasuri. Prin rotație, echipele vor participa la cele cinci ateliere: 1. Atelierul Primăverii - Zâna Primăverii îi va învăța pe copii cum să aștepte iepurașul pregătindu-i cuibușorul în care acesta să aducă ouă de Paști și alte surprize. 2. Atelierul Iepurașului - în cadrul acestui atelier micuții îi vor oferi o mână de ajutor lui Iepurilă pentru a încondeia ouăle de Paște. 3. Atelierul Florilor - primăvara este anotimpul florilor și al celor mai frumoase gânduri trans-mise de copii mamelor. Cei mici vor confecționa flori din hârtie și felicitări pe care le vor desena și prin care vor transmite un mesaj frumos părinților de sărbători. 4. Atelierul Zânei Dulcica - unul dintre preferatele copiilor, atelierul Zânei Dulcica este colțul în care poveștile prind gust prin realizarea bunătăților dulci chiar de către copii, sub atenta suprave-ghere a Zânei Dulcica. 5. Atelierul Fluturilor - în acest atelier copiii vor confecționa și colora modele diferite de măști și aripioare din hârtie și se vor deghiza astfel ca la un adevărat bal de primăvară. Vor fi ajutați pentru realizarea costumelor de personajele haioase reprezentate de voluntarii JCI Constanța.

Condițiile de participare presupun ca fiecare copil înscris la "Atelierul Zânelor" să aducă un mic cadou (hăinuțe, jucării, dulciuri) pentru cazurile sociale selectate de Zâne. Aceste cadouri vor fi oferite în etapa a doua a evenimentului - partea caritabilă, în Săptămâna Mare.

Participare: 40 de lei de copil. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4659 secunde