Terapie prin râs în acest week-end, pe scenele constănțene

261
Terapie prin râs în acest week-end, pe scenele constănțene - fondterapieprinras-1460734620.jpg

Articole de la același autor

La Teatrul de Stat, în acest week-end, este reprogramată cea mai recentă premieră, o adevărată "oază" de bună dispoziție - "Titanic Vals", de Tudor Mușatescu.

Un spectacol care trebuie văzut de toți constănțenii care iubesc acest gen de divertisment și care au puterea să se rupă de sub "jugul" telecomenzii sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 19. Chiar nu trebuie ratat regalul oferit de marea Doamnă a scenei constănțene - Ileana Ploscaru, care, alături de Liviu Manolache, Cristina Oprean, Florina Stănculeț, Dana Dumitrescu, Andrei Cantaragiu, Georgiana Rusu, Cosmin Mihale, Adrian Dumitrescu,Dan Cojocaru, Nicodim Ungureanu, Ana Maria Ștefan, Liliana Bărăscu, Florentin Roman, Gelu Ciobanu, au reușit o montare excelentă a acestei piese.

Spectacolul "Escrocii", de Robert Lamoureux, se va juca duminică, 17 aprilie, de la ora 19. O comedie satirică, un spectacol în care umorul este la el acasă, susținut de un text de calitate și un joc dinamic al actorilor Nina Udrescu, Luiza Sarivan, Adrian Dumi-trescu, Dan Cojocaru, Liviu Manolache, Bogdan Caragea, Alexandru Mereuță, Gelu Ciobanu, Alice Safta, Izabela Bumbac, Georgiana Bumbac, Tamara Pricop.

Prețul biletelor este de 25 lei.

v v v

Tot în genul comic se încadrează și baletul "Max și Moritz", în coregrafia lui Peter Markus, programat la Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 19. Soliști vor fi Horațiu Cherecheș, Adrian Mihaiu, Amalia Mindrutiu, Sergiu Dan, Dorina Dragoeaș Debut, Ștefan Răuț, Costică Dragomir, Gelu Râpă, Ryan Brown (debut).

De cu totul altă factură, opera "Lucia di Lammermoor" de duminică, 17 aprilie, îi va avea ca soliști pe Smaranda Drăghici, Vasile Chisiu (București), Doru Iftene, Liviu Indricău (București), Constantin Acsinte, Gabriela Dobre, Mădălin Băldău. Dirijor - Iurie Florea (București).

Prețul biletelor este de 40 lei, 30 lei, 25 lei (în funcție de locul din sală), 20 lei - pensionari, 15 lei - elevi, studenți în grup organizat.

v v v

La Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța revină sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 18, Dan Puric, cu conferința "Să fii român!".

De altfel, citate din prelegerea de pe scenă se regăsesc în cartea "Suflet românesc": "Eu m-am îndrăgostit de România din auzite și noi toți trebuie să ne îndrăgostim de România din auzite. Poveștile de dăinuire ale neamului românesc sunt extraordinare și eu sunt mândru că sunt român". "Există în su-fletul acestui neam o timiditate în fața lumii. Și cum lumea de astăzi e arogantă, obraznică și în-gâmfată, ai sentimentul că, în intimitatea lui, sufletului românesc îi e rușine să participe la ea. Dar asta nu dintr-o resemnare, ci dintr-un fel de «zare interioară» care spune că veșnicia nu poate fi atinsă de istorie". Prețul unui bilet este de 35 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Aprilie 2016
Stire din Cultură-Educație : "Vrăjitorul din Oz", la Medgidia
Pagina a fost generata in 0.3728 secunde