Atenție, se apropie preselecțiile pentru Festivalul "Steluțele Mării"!

138
Atenție, se apropie preselecțiile pentru Festivalul

Articole de la același autor

În perioada 30-31 mai, Casa de Cultură a Sindicatelor și Fundația pentru copii "Steluțele Mării" din Constanța organizează Festivalul Național de Interpretare a Muzicii Ușoare pentru Copii și Tineret "Steluțele Mării", ajuns la cea de-a XXVI-a ediție. Preselecția pentru acest festival va avea loc pe data de 20 aprilie, la sediul Casei de Cultură din Constanța, începând cu ora 10. 


Tinerii talentați se pot înscrie la trei secțiuni, după cum urmează: secțiunea I A - soliști între 6 și 8 ani, secțiunea I B - soliști între 9 și 11 ani; secțiunea II - soliști între 12 și 14 ani și secțiunea III - soliști între 15 și 19 ani. Interpreții din județul Constanța vor prezenta câte două piese din repertoriul românesc, cu acompaniament pe bandă magnetică (negativ). Se acceptă și o piesă în limbi străine. Cei din afara județului vor trimite un CD cu două pozitive și negativele lor, pe adresa Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, bulevardul Lăpușneanu nr. 1, cu mențiunea "Pentru Festivalul Steluțele Mării", până la data de 15 mai. 


De asemenea, trebuie trimise și următoarele informații: numele, prenumele și vârsta copiilor participanți, orașul, județul și telefonul la care pot fi contactați. Relații la telefoanele 0722.614.537, 0341.407.902, 0241.699.066 - Casa de Cultură Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6569 secunde