Spectacolele lunii aprilie

Fuego, Brenciu, Mălăele și dansurile irlandeze, pe scena Casei de Cultură Constanța

258
2
Fuego, Brenciu, Mălăele și dansurile irlandeze, pe scena Casei de Cultură Constanța - casadecultura-1428247692.jpg

Articole de la același autor

Prima săptămână de spectacole a lui Prier debutează pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța cu trei spectacole ale Profesorului de joacă, care vine cu Teatrul de umbre. 


Așadar, în premieră națională, astăzi, de la orele 10, 12 și 14, copiii sunt invitați la un spectacol marca Leon Magdan, câștigătorul locului II la "Românii au ta-lent", sezonul 2014. Invitat special va fi magicianul Antonio. Spectacolul se va relua și miercuri, 8 aprilie.


În schimb, mâine, de la orele 12 și 14, același Leon Magdan a creat special pentru liceeni un spectacol care se va "solda" și cu două premii. Doi norocoși vor câștiga o excursie de o zi cu sport extrem inclus.


Joi, 9 aprilie, de la orele 10, 12 și 14, scena Casei de Cultură se va transforma într-un manej, pentru că va veni… "Arena surprizelor", un spectacol de circ pentru copiii de grădiniță, dar și de la clasele I până la a VIII-a. Vor avea loc reprezentații de contorsionism, dresură de câini și porumbei, jonglerie comică, parada animalelor - purceluși de guineea, broască țestoasă amazoniană, șerpi boa, pitoni și anaconde. 


Pentru toate aceste spectacole prețul unui bilet este de 15 lei.


Miercuri, 22 aprilie, de la ora 19, Paul Surugiu (FUEGO) aduce la Constanța o istorie muzicală în ramă a unuia dintre cei mai iubiți și apreciați români. Spectacolul "Trăiesc" reunește în conceptul său cele mai frumoase, apreciate, aplaudate și premiate piese din repertoriul lui Fuego, prezentând, pe rând, etapele carierei sale, evoluția, momentele care l-au marcat din punct de vedere muzical, totul într-o declarație de ritm prin care el exclamă că muzica este viața sa. Prețul biletelor este de 40 și 50 lei.


Vineri, 24 aprilie, de la ora 19, campionii mondiali ai dansurilor irlandeze vor încinge, la propriu, scena Casei de Cultură într-un show cu totul special - "Rhythm of the Dance". Prețul biletelor este de 150, 200 și 250 lei, dar cu ocazia sărbătorilor de Paști această din urmă categorie poate fi achiziționată la prețul de 150 lei.


Sâmbătă, 25 aprilie, de la ora 19, e rândul lui Horia Brenciu să exclame în fața publicului constănțean "A naibii dragoste". Prețul biletelor este cuprins între 80, 100 și 120 lei. Luna lui Prier se încheie, pe 28 aprilie, ora 19, cu premiera "Jocul vieții și al morții", adaptare liberă după "Jocul vieții și al morții în deșertul de cenușă" de Horia Lovinescu, în regia lui Horațiu Mălăele. Acțiunea piesei reprezintă lumea după apocalipsă. Pustiul este desăvârșit și singurătatea supraviețuitorilor, absolută. De aici, poate efectul mitologic al dramei și rezonanța ei filozofică. Parabola pornește de la legenda biblică a fratricidului filtrată prin viziunea lui Dostoievski și extinsă asupra relațiilor dintre tată și fiii săi. În distribuție: Horațiu Mălăele, Pavel Ulici/Bogdan Mălăele, Mihai Stănescu/Lari Giorgescu, Crina Semciuc/Ada Condeescu, Mircea Constantinescu/Șerban Georgevici.


Prețul biletelor este de 100 lei și 120 lei.


Comentează știrea

adrian salamul minune
6 aprilie 2015
cultura

M-am saturat de dansuri irlandeze pana peste cap. Daca totusi cineva imi va face o surpriza si-mi va da cadou niste bilete, ma voi duce (in orasul asta de rahat nu trebuie sa pierzi nicio ocazie de spectacol). Imi voi lua insa la mine o punga din cele care se dau in avion.

adi
6 aprilie 2015
anunt

Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected].

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4567 secunde